Τελευταίο αντίο στη Δώρα Ζέμπερη – Σπαραγμός στην κηδεία (Photos+Video)

Τελευταίο αντίο στη Δώρα Ζέμπερη – Σπαραγμός στην κηδεία (Photos+Video)

Σε κλίμα οδύνης και με τραγικές φιγούρες τη μητέρα και τα τρία αδέλφια της, κηδεύτηκε η άτυχη εφοριακός Δώρα Ζέμπερη, που έπεσε θύμα στυγνής δολοφονίας στο Β΄ Νεκροταφείο.

Συντετριμμένη η μητέρα της οδηγήθηκε υποβασταζόμενη στο ίδιο νεκροταφείο όπου η κόρη της άφησε την τελευταία της πνοή, σε μικρή απόσταση από τον τάφο του φίλου της, Γιάννη Καυκιά, τον οποίο είχε πάει να επισκεφθεί την μέρα της τραγωδίας.

Η αδελφή της, Κωνσταντίνα, φανερά σοκαρισμένη «υποσχέθηκε» ότι θα σκοτώσει τον δράστη, όπως και ο πατέρας της, ο οποίος ωστόσο δεν ακολούθησε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας στον τάφο.

Σε αντίθεση με την απαρηγόρητη μητέρα και τα αδέλφια της Δώρας, ο πατέρας της, ο οποίος είχε φύγει από το σπίτι, δεν είχε κανένα ζήτημα να μιλήσει για αρκετή ώρα στους δημοσιογράφους, στους οποίους κατηγόρησε τη σύζυγό του ότι εκείνη φταίει για όλα, και λέγοντας ότι δε θα είχε συμβεί τίποτα εάν εκείνος ήταν στο σπίτι.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, η αδελφή της Δώρας, μέσω Facebook, επιτέθηκε στον πατέρα τους χαρακτηρίζοντάς τον «τέρας» και «ξεφτίλα».

«Αίσχος φτου σου ξεφτίλα αυτός δεν είναι πατέρας είναι τέρας… χρόνια τώρα δεν είχαμε καμμία σχέση κ η αδελφή μου πλήρωνε τα χρέη του και βοηθούσε σε όλα στο σπίτι μας» έγραψε. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter