Τελευταίο «αντίο» στον Μάνο Αντώναρο – Ο αποχαιρετισμός του αδελφού του στο Facebook (Photos)

Τελευταίο «αντίο» στον Μάνο Αντώναρο – Ο αποχαιρετισμός του αδελφού του στο Facebook (Photos)

Το τελευταίο «αντίο» είπαν το μεσημέρι, στο νεκροταφείο Καλλιθέας, συγγενείς και φίλοι, στον δημοσιογράφο Μάνο Αντώναρο, που έχασε τη μάχη για τη ζωή την Παρασκευή, στα 62 του χρόνια.

Ο αδελφός του, Ευάγγελος Αντώναρος, ανήρτησε ένα συγκινητικό κείμενο το πρωί στο Facebook:

«Ας πουμε σήμερα ενα μεγάλο αντίο στο Μανο…

Αν κι ο ίδιος βαριόταν αφόρητα τις τελετές, τις φανφάρες,, κάθε ειδους τυπικότητα. Πραγματικόε αντικονφορμιστής που του άρεσε να τσιγκλάει τα δήθεν και τα καθωσπρέπει. Να λέει και να γράφει πραγματα που ήθελα πολλές φορές να πω κι εγώ. Αλλά εμένα του συμβατικού δενόταν η γλώσσα μου», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος.

«Συγγενεις και φίλοι θα κατευοδώσουμε τον Μάνο μας τη Δευτέρα 16 Ιουλίου στις 15.30 στο κοιμητήριο της Καλλιθέας, της πόλης όπου γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε μαζι.

Θα αναπαυθεί δίπλα στον πατέρα μας, τον Αρχέλαο, που έφυγε από κοντά μας πριν 20 χρόνια. Ειμαι βέβαιος ότι οι δυό τους εχουν “συνεννοηθεί” μεταξύ τους. Και θα βλέπουν τον κόσμο απο ψηλά με τη δική τους ματιά. Θα σχολιάζουν τα …επίγεια με το δικό τους τρόπο…ο Αρχέλαος με το πενάκι του, ο Μανος με τα κείμενα του. Ακτυπητος συνδυασμός.




ΥΓ. Ο Μάνος λατρευε τα παιδιά. Οχι μόνο τα δικά του. Ολα τα παιδια. Γι αυτο σκέφθηκαμε οτι αντι για στεφάνια όσοι θέλουν να τον τιμήσουν μπορούν να κάνουν μια προσφορά στο Πρότυπο Ελληνικό Νηπιοκομείο Καλλιθέας. Κουτι προσφορών θα υπάρχει στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας».




https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2175991962678824

Ας πουμε σήμερα ενα μεγάλο αντίο στο Μανο…
Αν κι ο ίδιος βαριόταν αφόρητα τις τελετές, τις φανφάρες,, κάθε ειδους…

Gepostet von Evangelos Antonaros am Montag, 16. Juli 2018

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter