Τελιγιορίδου για σχέδιο Χρυσοχοΐδη: «Η Δημοκρατία στο απόσπασμα»

Τελιγιορίδου για σχέδιο Χρυσοχοΐδη: «Η Δημοκρατία στο απόσπασμα»

Η βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου, εξαπολύει «πυρά» κατά του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και της κυβέρνησης Μητσοτάκη σχετικά με την παρουσίαση του «Εθνικού Σχεδίου Διαχείρισης των Δημοσίων Υπαίθριων Συναθροίσεων».

Η Ολυμπία Τελιγιορίδου σχολίασε μέσω ανάρτησής της τόσο την κυβερνητική αυθαιρεσία στον χαρακτηρισμό των «επικίνδυνων διαδηλώσεων», όσο και την πρόβλεψη για οριοθέτηση χώρου για την παρουσία των δημοσιογράφων.

«Θα μπροούσε να πει πως δεν χρειάζονται καν δημοσιογράφοι και το υπουργείο θα τους στέλνει έτοιμο το ρεπορτάζ για τις διαδηλώσεις. Αλλά είναι γαλαντόμος και υπέρ της “ελεύθερης δημοκρατίας”. Γι’ αυτό και θα τους “μαντρώνει” και ένας αξιωματικός θα επικοινωνεί μαζί τους», σημειώνει χαρακτηριστικά η βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι με αυτόν τον τρόπο η Δημοκρατία μπαίνει στο απόσπασμα.

Η ανάρτηση της Ολυμπίας Τελιγιορίδου

Ο κ. Χρυσοχοΐδης και η ΝΔ, θεώρησαν ότι δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοιες εικόνες στα ΜΜΕ, όπως και η σημερινή. Έτσι παρουσίασε σήμερα, το νέο Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης των Δημοσίων Υπαίθριων Συναθροίσεων. Εκτός του ότι θα υπάρχει αυθαίρετος χαρακτηρισμός των επικίνδυνων διαδηλώσεων προβλέπεται και οριοθέτηση χώρου για παρουσία δημοσιογράφων. Θα μπορούσε βέβαια να πει πως δεν χρειάζονται καν δημοσιογράφοι και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα τους στέλνει έτοιμο το ρεπορτάζ για τις διαδηλώσεις. Αλλά είναι γαλαντόμος και υπέρ της “ελεύθερης δημοσιογραφίας”. Γι αυτό θα τους “μαντρώνει” και ένας αξιωματικός θα επικοινωνεί μαζί τους. Η αστυνομία και ο υπουργός δεν θα γράφει το ρεπορτάζ των δημοσιογράφων, απλά θα τους το υπαγορεύει…Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter