Τελικά σε πόσα λεπτά θα μπορούσε να εκκενωθεί το Μάτι κατά τον καθηγητή Συνολάκη; (Photo)

Τελικά σε πόσα λεπτά θα μπορούσε να εκκενωθεί το Μάτι κατά τον καθηγητή Συνολάκη; (Photo)

Η έκθεση του καθηγητή Κώστα Συνολάκη για την τραγωδία στο Μάτι έγινε σημαία από τη ΝΔ και τα φιλικά της ΜΜΕ, σε μία επιχείρηση εκμετάλλευσης του ανθρώπινου πόνου.

Ο προσφιλής στην οικογένεια Μητσοτάκη καθηγητής, που τυγχάνει, μεταξύ άλλων, συνδαιτημόνας της, μέλος του ΔΣ του Ιδρύματος Μητσοτάκη, αλλά και κουμπάρος τους σύμφωνα με πολλούς, παρουσίασε στην έκθεσή του και τη δική του εκδοχή για το εάν, πότε και σε πόσο χρόνο θα έπρεπε και θα μπορούσαν να εκκενωθούν οι πληγείσες περιοχές από τη στιγμή που ξέσπασε η πρώτη εστία στο Νταού Πεντέλης.

Μόνο που υπάρχουν… παρεκκλίσεις στον χρόνο που θα χρειαζόταν για την εκκένωση του Ματιού, κρίνοντας από το τι αναφέρουν διάφορα Μέσα που φιλοξένησαν το πόρισμά του.

Για το Βήμα, παραδείγματος χάριν, ο απαιτούμενος χρόνος θα ήταν 57 λεπτά, για το Πρώτο Θέμα 45, για το real.gr θα αρκούσαν 30, ενώ, σύμφωνα με τη Lifo το χρονικό διάστημα που θα χρειαζόταν κυμαίνεται από 57 έως 83 λεπτά.

Η «κολοκυθιά» όμως, του τύπου και γιατί να είναι 83 λεπτά και να μην είναι 30, είναι ιεροσυλία όταν πρόκειται για μια τραγωδία τέτοιου μεγέθους και το «να κάνει η μάνα» αποτελεί προσβολή σε όσους έχασαν δικούς τους ανθρώπους…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter