Τελικά θα αποφυλακιστεί σήμερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος;

"Παγώνει", όπως φαίνεται, η αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου. 

Αν και ο πρώην Υπουργός Άμυνας κατάφερε τελικά να συγκεντρώσει τα 200.000 ευρώ της εγγύησης, από "δωρεές φίλων", ωστόσο η αποφυλάκισή του, που αναμενόταν για σήμερα, τίθεται υπό ερώτηση.

Με δεδομένο ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει καταδικαστεί και για άλλες υποθέσεις, θα πρέπει τώρα να συγχωνευτούν οι ποινές.

Έτσι, εφόσον δεν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες, η αποφυλάκιση μπαίνει στο "ψυγείο".

Σημειώνεται πως εκτός από τη χρηματική εγγύηση των 200.000 ευρώ, το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας έχει επιβάλει στον Άκη Τσοχατζόπουλο ως περιοριστικούς όρους απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, απαγόρευση χρήσης πλωτών και εναέριων μέσων, παράδοση διαβατηρίου, υποχρέωση παραμονής σε συγκεκριμένη διεύθυνση και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου θα διαμένει.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.