Τελικά τι θα γίνει με το «Dune»;

Τελικά τι θα γίνει με το «Dune»;

Βιάστηκαν να χαρούν οι λάτρεις της επιστημονικής φαντασίας διαβάζοντας πριν από λίγες μέρες ότι το «Dune» του Βιλνέβ θα προβληθεί μόνο στις αίθουσες. Η Warner με επίσημη τοποθέτηση της ήρθε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.


Ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή. Την Τρίτη 18 Μαΐου έγινε γνωστό ότι η ταινία του Ντενί Βιλνέβ θα έκανε την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας τον Σεπτέμβριο και μετά θα ακολουθούσε, σύμφωνα με πληροφορίες που αναπαρήγαγαν κάποια κινηματογραφικά σάιτ, η κυκλοφορία της στις αίθουσες την 1η Οκτωβρίου. Η προβολή του «Dune», που αποτελεί ριμέικ μιας ταινίας του Ντέιβιντ Λιντς από τα 80ς, στην μεγάλη οθόνη θα κρατούσε τουλάχιστον 45 μέρες και στη συνέχεια θα έπαιρνε το πράσινο φως για να προβληθεί και στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από την πλατφόρμα της ΗΒΟ Max.
Όμως διευθυντικά στελέχη της Warner ήρθαν να υπενθυμίσουν την ισχύ της συμφωνίας του στούντιο με την HBO Max όπου προβλέπεται η ταυτόχρονη προβολή κάποιων ταινιών στις αίθουσες και στην τηλεοπτική πλατφόρμα. Πιο συγκεκριμένα η Τζοάνα Φουέντες, Διευθύντρια Επικοινωνίας των Warner Studios, με ποστ της στα social media, τονίζει ότι το «Dune» δεν εξαιρείται από το deal με την HBO Max.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter