Τελικά το πρωθυπουργικό αεροσκάφος πήγε ή όχι στη Βοστώνη;

Τελικά το πρωθυπουργικό αεροσκάφος πήγε ή όχι στη Βοστώνη;

Νέα ερωτήματα εγείρουν «πληροφορίες» που μπορεί εύκολα να βρει κάποιος ελεύθερα στο διαδίκτυο, αναφορικά με την πορεία του πρωθυπουργικού αεροσκάφους, το διάστημα της παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ. 

Μπορεί, καλώς, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ να δημοσίευσε τα εισιτήρια του πρωθυπουργικού ζεύγους, που δείχνει πως μετέβησαν με πολιτική πτήση, από τη Νέα Υόρκη στη Βοστώνη, προκειμένου να συναντήσουν τον γιο τους, αλλά… υπάρχουν δύο ακόμα ζητήματα που χρήζουν απάντησης. Πρώτον, ποια ήταν η πορεία που ακολούθησε το Gulfstream τις αμέσως επόμενες ώρες. Και δεύτερον, πώς επέστρεψε στην Ελλάδα το πρωθυπουργικό ζεύγος;

Δείτε επίσης: O Κυριάκος απάντησε για το ταξίδι στη Βοστώνη, για άλλα δεν απαντάει… (Photos)

Τα δεδομένα

Όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός τους αναχώρησαν στις 05:00 το απόγευμα EDT(Eastern Daylight Time) της 27ης Σεπτεμβρίου από τη Νέα Υόρκη με προορισμό τη Βοστώνη.

Η «πληροφορία»

Σύμφωνα με πληροφορίες που απορρέουν από την ιστοσελίδα, ads-b.nl, το αεροσκάφος GLF5 (Gulfstream Aerospace GV), μετέβη στις 28 Σεπτεμβρίου (ώρα GMT), από τη Νέα Υόρκη στη Βοστώνη. Με λίγα λόγια, αν υποθέσουμε πως οι πληροφορίες είναι έγκυρες, ίσως με διαφορά λίγων ωρών, το πρωθυπουργικό αεροσκάφος πραγματοποίησε την ίδια πορεία με το πρωθυπουργικό ζεύγος. 

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά τις 10 το βράδυ (GMT) της 28ης Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε την πτήση του με προορισμό τη Βοστώνη.

Και λίγο αργότερα έφτασε στη Βοστώνη ακολουθώντας συνολικά αυτή την πορεία:

Από εκεί φέρεται να αποχώρησε ξανά με προορισμό την Αθήνα:

Συνοψίζοντας έκανε τα εξής:

Την ίδια… άποψη συμμερίζεται και το Radarbox24

Το ερώτημα

Έτσι, αν υποθέσουμε πως οι πληροφορίες που αναφέρονται στους δύο ιστότοπους είναι έγκυρες, τότε γεννάται το εξής ερώτημα: Ποιο το νόημα να μεταβεί το πρωθυπουργικό ζεύγος στη Βοστώνη με ιδία έξοδα από τη στιγμή που το πρωθυπουργικό αεροσκάφος έκανε ακριβώς το ίδιο ταξίδι καταναλώνοντας καύσιμα; 

Φυσικά, το ίδιο θέμα αναδεικνύουν και άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες, μεταξύ των οποίων και το Altsantiri.gr και το Tribune.gr.

Καλό θα ήταν φυσικά ο Νίκος Ρωμανός, ο οποίος δεν δημοσίευσε τα εισιτήρια επιστροφής του πρωθυπουργικού ζεύγους, να μας δώσει τα «φώτα» του.

Πηγές: ads-b.nlRadarbox24

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter