Τελικός Κυπέλλου: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στη μάχη του ΟΑΚΑ

Τελικός Κυπέλλου: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στη μάχη του ΟΑΚΑ

Η μέρα του 79ου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας έφθασε καθώς σήμερα αναμετρώνται στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας (22/5, 21.00) Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια…

Ο τυπικά γηπεδούχος Ολυμπιακός έχει στόχο το νταμπλ αφού έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα και το οποίο θα είναι το 2ο συνεχόμενο και 19ο στην ιστορία του.

Ο φιλοξενούμενος ΠΑΟΚ θέλει να «σώσει» την χρονιά με μια ακόμη κατάκτηση Κυπέλλου, την 8η στην ιστορία του, με τελευταία εκείνη του 2019.
Διαιτητής του μεγάλου τελικού θα είναι ο Ολλανδός Μακέλι από τις πιο σπουδαίες σφυρίχτρες στην Ευρώπη.

Οι «ερυθρόλευκοι»

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στην διάθεση του τον εγχειρισμένο Μπα και αμφίβολο τον Παπασταθόπουλο ο οποίος έχει κάνει τεράστια προσπάθεια για να προλάβει να δώσει το παρών στον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς και ο Πέδρο Μαρτίνς θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να αποφασίσει αν θα είναι βασικός ή όχι.
Αναλυτικά στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» έχουν συμπεριληφθεί 27 ποδοσφαιριστές: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Καλογερόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Χολέμπας, Σουρλής, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Βρουσάι, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Οι Θεσσαλονικείς

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει στην διάθεση του, τον τραυματία Ινγκασον και τον Περέιρα ενώ την τελευταία στιγμή ο Πάμπλο Γκαρσία θα αποφασίσει για την συμμετοχή στην βασική ενδεκάδα του Ελ Καντουρί που έχασε αρκετές προπονήσεις λόγω τραυματισμού.

Ο Γκαρσία αναμένεται να παρατάξει τους Πασχαλάκη, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Μπάμπα, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κρμέντσικ, Τζόλη.
Ετσι έφτασαν στον τελικό

Ο Ολυμπιακός στον πρώτο γύρο απέκλεισε τον Παναιτωλικό με δύο νίκες, 3-0 εκτός και 3-0 εντός, ενώ ο ΠΑΟΚ την Λάρισα με 5-0 εντός και 2-1 εκτός.
Στον προημιτελικό γύρο, οι Πειραιώτες απέκλεισαν τον Αρη με 2-1 στο Φάληρο και 1-1 εκτός, ενώ ο ΠΑΟΚ τη Λαμία με 5-2 στη Τούμπα κι 1-1 εκτός έδρας.
Στον ημιτελικό, ο Ολυμπιακός απέκλεισε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-1 εκτός και 3-1 εντός έδρας, ενώ ο «δικέφαλος» την ΑΕΚ με νίκες 1-0 στο ΟΑΚΑ και 2-1 στην Τούμπα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter