Τελικός κυπέλλου: Σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ όλη η αποστολή του Άρη!

Τελικός κυπέλλου: Σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ όλη η αποστολή του Άρη!
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-2024 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ κάλεσε σε απολογία όλα τα μέλη της αποστολής της ΠΑΕ Άρης για το γεγονός ότι δεν πήγαν να παραλάβουν τα μετάλλιά τους μετά το φινάλε του τελικού του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και δεν παρέστησαν στην ειδική διαδικασία.

Βάσει του ΚΑΠ, οι ποδοσφαιριστές του Αρη κινδυνεύουν με αποκλεισμό 2 αγωνιστικών. Από την πλευρά της η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ αναμένεται να υποστηρίξει πως οι παίκτες περίμεναν να τους καλέσουν στην εξέδρα από την ελληνική ομοσπονδία. Κάτι που δεν έγινε…

Για όσα έγιναν στον τελικό του Βόλου, η ΔΕΑΒ έκανε γνωστό πως κάλεσε σε ακρόαση για τη Δευτέρα (3/6) την ΠΑΕ Άρης, έναν φερόμενο παράγοντα της ομάδας και έναν ποδοσφαιριστή της, για φερόμενο περιστατικό βίας αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα. Οι Θεσσαλονικείς είχαν έντονα παράπονα από τη διαιτησία της Στεφανί Φραπάρ και μετά τη λήξη παίκτες, αλλά και ο ίδιος ο Θόδωρος Καρυπίδης, επιτέθηκαν φραστικά στη γαλλίδα ρέφερι και την πλησίασαν, μάλιστα, απειλητικά, με την ίδια να πηγαίνει με συνοδεία αστυνομικών στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ: «Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι καλεί σε ακρόαση στις 03/06/2024 την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, φερόμενο παράγοντα αυτής (αυτοτελώς ως φυσικό πρόσωπο) και έναν εκ των ποδοσφαιριστών της για φερόμενο περιστατικό βίας, που σχετίζεται με τον αθλητισμό και φέρεται ότι έλαβε χώρα εντός του αγωνιστικού χώρου του ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ στο Βόλο, αμέσως μετά τη λήξη του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΡΗΣ, που διεξήχθη στις 26/05/2024».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter