Τελικός Κυπέλου: Πυρετώδεις διαβουλεύσεις – Θα γίνει αύριο ο αγώνας;

Τελικός Κυπέλου: Πυρετώδεις διαβουλεύσεις – Θα γίνει αύριο ο αγώνας;

Σήμερα θα γίνει γνωστό εάν θα διεξαχθεί αύριο στο Πανθεσσαλικό στάδιο ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. Γίνονται προσπάθειες, που βρίσκονται σε εξέλιξη, προκειμένου να ξεπεραστεί, έστω και την τελευταία στιγμή, το μεγάλο πρόβλημα των μη αριθμημένων εισιτηρίων, που υπάρχει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώστε να διεξαχθεί το κορυφαίο ραντεβού.

Παρά το γεγονός, ότι χθες στην έκτακτη σύσκεψη της ΓΓΑ, φαινόταν βέβαιη η αναβολή του τελικού, ξεκίνησαν μετά τα μεσάνυχτα μαραθώνιες διαβουλεύσεις με όλα τα εμπλεκόμενα μέροι (ΕΛΑΣ, ΕΠΟ, ομάδες), για να βρεθεί τρόπος ώστε να διασφαλιστεί τήρηση των κανόνων της νομιμότητας για την ασφάλεια των φιλάθλων, απαραίτητη προυπόθεση για την διεξαγωγή του τελικού. Μέσα στις επόμενες ώρες θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις, αφού παρά τις πολύωρες διαβουλεύσεις από τις πρώτες πρωινές ώρες, δεν υπήρξε απόφαση για το αν ο αγώνας θα γίνει τελικά αύριο στο Πανθεσσαλικό.

Η ΕΠΟ, με σχετική ανακοίνωσή της, μετά τα μεσάνυχτα έκανε γνωστή την επιθυμία της να γίνει ο αγώνας ενώ το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και με τις ομάδες του τελικού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Στο τραπέζι των συζητήσεων, έγιναν διάφορες προτάσεις, που θα μπορούσαν να δώσουν λύση την τελευταία στιγμή, όπως το να οδηγείται κάθε φίλαθλος στη θέση του μέσω ενός αυτοκόλλητου που θα μπαίνει στο εισιτήριο κατά την είσοδό του στο στάδιο. Όμως δεν βρέθηκε αξιόπιστη λύση , με συνέπεια η ΓΓΑ να εκδώσει δελτίου Τύπου, λίγο πριν τις 05:00 τονίζοντας:

«Με βάση την τήρηση των κανόνων της νομιμότητας και την ασφάλεια των πολιτών πραγματοποιήθηκαν και συνεχίζουν να βρίσκονται σε εξέλιξη, διαβουλεύσεις όλων των εμπλεκόμενων μερών (ΕΛΑΣ, ΕΠΟ, ομάδες) ούτως ώστε να μπορέσει να ξεπεραστεί το πρόβλημα των μη αριθμημένων εισιτηρίων, που υπάρχει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και εμποδίζει την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλου Ποδοσφαίρου.

Αναμένουμε την τελική πρόταση από τη διοργανώτρια Αρχή η οποία θα εξασφαλίζει τόσο την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας, όσο και την ασφάλεια των θεατών αλλά και την ελάχιστη, κατά το δυνατόν, ταλαιπωρία τους. Το πρωί θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Έχουμε τονίσει ξανά ότι ο Τελικός του Σαββάτου αποτελεί ένα πολλαπλό τεστ. Ένα τεστ για όλους μας. Δεν ξεκίνησε καλά. Αυτό που είναι αδιαπραγμάτευτο είναι η προσήλωση της Πολιτείας στην ουσιαστική εφαρμογή του Νόμου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter