Τέλος από την ΑΕΚ ο Γιόχανσον

Τέλος από την ΑΕΚ ο Γιόχανσον

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον Γιάκομπ Γιόχανσον. Ο Σουηδός μέσος, που συνέδεσε το όνομά του με την επιστροφή της ΑΕΚ στη μεγάλη κατηγορία, πραγματοποίησε σήμερα την τελευταία του προπόνηση με τα “κιτρινόμαυρα”.

Μετά το τέλος της στα Σπάτα, ενημέρωσε τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Λυμπερόπουλο πως δεν προτίθεται να καθίσει εκ νέου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την ΑΕΚ, καθώς θέλει να εξετάσει κάποιες άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του. Ευχαρίστησε τη διοίκηση του συλλόγου για το ενδιαφέρον που έδειξε σε όλο αυτό το διάστημα που ήταν τραυματίας -από το Νοέμβριο- αλλά και για την πρόθεσή της να επεκτείνει το συμβόλαιό του και αποχαιρέτησε τους μέχρι σήμερα συμπαίκτες του.

Ο 28χρονος διεθνής μέσος, που έστειλε την πατρίδα του στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου αλλά τραυματίστηκε στα Play Off κόντρα στην Ιταλία και δεν θα είναι παρών στα γήπεδα της Ρωσίας, μετακόμισε στην ΑΕΚ από την Γκέτεμποργκ τον Γενάρη του 2015. Πραγματοποίησε στο β’ μισό της σεζόν 2015/16, με την “Ένωση” στη Football League, 26 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο πετυχαίνοντας 1 γκολ και βοηθώντας στην επάνοδο της ΑΕΚ στη Super League. Την επόμενη τριετία ήταν βασικό γρανάζι των “κιτρινόμαυρων”: 42 εμφανίσεις με 7 γκολ και 5 ασίστ τη σεζόν 2015/16, 42 εμφανίσεις με 1 γκολ και 3 ασίστ τη σεζόν 2016/17 και 17 εμφανίσεις με 1 γκολ τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε.

Συνολικά ο Γιόχανσον είχε με την ΑΕΚ 120 συμμετοχές, με 10 γκολ και 8 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας τη σεζόν 2015/16 και το φετινό πρωτάθλημα, έχοντας όμως συμμετοχή μέχρι τον Νοέμβριο, οπότε και τραυματίστηκε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter