Τέλος από το ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Λοβέρδος – Τι προηγήθηκε

Τέλος από το ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Λοβέρδος – Τι προηγήθηκε

Παρελθόν από το ΠΑΣΟΚ αποτελεί από σήμερα ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Δείτε επίσης: «Στάζει μέλι» για Άδωνη και κυβέρνηση Μητσοτάκη ο Ανδρέας Λοβέρδος

Με ανάρτησή του στα Social Media γνωστοποίησε ότι αποχωρεί τόσο από τα όργανα όσο και από το κόμμα.

Όπως υποστηρίζει: «Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι αμιγώς πολιτικοί και τους εξέθεσα με μία άκρως εμπιστευτική επιστολή σήμερα προς τον Πρόεδρο του Κινήματος».

Αναλυτικότερα, έγραψε στο Facebook: «Από σήμερα παραιτούμαι απο όλα ανεξαιρέτως τα όργανα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στα οποία συμμετέχω. Παραιτούμαι επίσης από την ιδιότητα του μέλους του κόμματος. Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι αμιγώς πολιτικοί και τους εξέθεσα με μία άκρως εμπιστευτική επιστολή σήμερα προς τον Πρόεδρο του Κινήματος.
Εύχομαι στον Πρόεδρο, τα στελέχη και τα χιλιάδες μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καλή επιτυχία στον αγώνα και τις προσπάθειές τους.

ΥΓ: Για τα μέλη, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που με αγάπησαν και αγάπησα: η απόφασή μου αυτή είναι για καλό και πάνω απ΄όλα είναι πεντακάθαρη».

Δεν είναι κάτι που εκπλήσσει, καθώς οι διαφοροποιήσεις του εδώ και χρόνια από την εποχή κυρίως της εκλογής του Νίκου Ανδρουλάκη ήταν συνεχείς. Μάλιστα, ήταν από τα κορυφαία στελέχη που ανήκαν στη λεγόμενη “δεξιά” πτέρυγα της Χαριλάου Τρικούπη, εκφράζοντας εμφανώς φιλοΝΔ θέσεις και περισσεύει η αντιΣΥΡΙΖΑ ρητορική.

Στις πρόσφατες εθνικές εκλογές δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, καθώς την έδρα στον βόρειο Τομέα Αθηνών κατέλαβε η Μιλένα Αποστολάκη.

Μάλιστα, μετά τις εκλογές του Ιουνίου του 2023 ο Ανδρέας Λοβέρδος, όπως έγραψε το Documento, καλλιεργούσε υπερκομματικό προφίλ συναινετικής κοπής και εμφανιζόταν με δημόσιες παρεμβάσεις στις οποίες ευχόταν να πετύχει η κυβερνητική προσπάθεια της ΝΔ. Οπως έγραφε το documentonews.gr είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις συγκροτήθηκε το νέο κυβερνητικό σχήμα της ΝΔ , ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της νέας κυβέρνησης (27/6).

Και όχι μόνο αυτό. Δεν πέρασαν καλά καλά τέσσερις ημέρες από τότε, και την Παρασκευή (30/6) ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ έκανε επίσκεψη στο υπουργείο Εργασίας και συνάντησε τον νέο υπουργό Άδωνη Γεωργιάδη. Συζήτησαν και φωτογραφήθηκαν στο υπουργικό γραφείο. Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανέβασε τη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb και έγραψε: «Συνάντηση με τον νέο Υπουργό Εργασίας Αδ. Γεωργιάδη για το αντικείμενο ενός υπουργείου στο οποίο υπηρέτησα στα πιο δύσκολα χρόνια (2009-2010). Συζητήσαμε για τα μεγάλα θέματα του υπουργείου και του ευχήθηκα να είναι αποτελεσματικός».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter