Τέλος από τον Epsilon ο Μένιος Φουρθιώτης – Έγινε έξαλλος όταν το έμαθε

Τέλος από τον Epsilon ο Μένιος Φουρθιώτης – Έγινε έξαλλος όταν το έμαθε

«Βοά» η πιάτσα των μίντια ότι ο γνωστός παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης αποτελεί παρελθόν από τον Epsilon.

Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ, ο παρουσιαστής ενημερώθηκε από τη διευθύντρια του καναλιού, Άλκηστη Μαραγκουδάκη ότι δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του με πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν πως εκείνος έγινε έξαλλος και άρχισε να απειλεί με μηνύσεις.

Αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η σχετική ανακοίνωση από τον σταθμό δεν θα αργήσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Epsilon είναι σε διαδικασία γενικής… αναδιοργάνωσης με πολλά να είναι τα στελέχη που θα δουν την πόρτα της εξόδου, μεταξύ των οποίων είναι και η παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου.

Ο ίδιος ο παρουσιαστής επέλεξε να απαντήσει στα δημοσιεύματα με ανάρτηση στο Instagram, όπου ανέφερε: «Να έχετε μια όμορφη μέρα και να θυμάστε τι δίδαξε ο Αριστοτέλης: «Ο σκοπός της τέχνης δεν είναι να περιγράψει την εξωτερική εμφάνιση των πραγμάτων, αλλά την εσωτερική σημασία τους».

Ήδη έχουν γίνει κρούσεις σε συνεργάτες της εκπομπής του από άλλα κανάλια, ενώ είναι πολύ ισχυρό το σενάριο να τον αντικαταστήσει στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» ο Νίκος Κοκλώνης.  

Διαβάστε επίσης

O Mένιος Φουρθιώτης δεν το βάζει κάτω με την εκπομπή του: «Εδώ είμαστε λοιπόν…» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter