Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Χάμες Ροντρίγκες

Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Χάμες Ροντρίγκες

Με ένα λιτό μήνυμα στα social media, η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον 31χρονο Κολομβιανό ποδοσφαιριστή, Χάμες Ροντρίγκες.

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Χάμες Ροντρίγκες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε λύση της συνεργασίας τους. Ο Χάμες θα είναι πάντα κομμάτι του συλλόγου μας και μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)


Ο Χάμες Ροντρίγκες αποτέλεσε το μεγάλο μεταγραφικό μπαμ μαζί με τον Βραζιλιάνο Μαρσέλο. Αμφότεροι δεν θα ολοκληρώσουν τη σεζόν στον Πειραιά. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και αγωνίστηκε σε 23 αναμετρήσεις, μετρώντας πέντε γκολ και έξι ασίστ.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα για το διάστημα που περάσαμε μαζί. Αν και χωρίζουμε, αισθάνομαι ότι θα είμαι πάντα μέλος και καλοδεχούμενος στην οικογένεια του Ολυμπιακού και του μεγάλου λιμανιού του Πειραιά. Εύχομαι τα καλύτερα στον Ολυμπιακό και κάθε επιτυχία στο μέλλον. Χάμες», σχολίασε ο ποδοσφαιριστής στα social media.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter