Τέλος «εποχής Ψυχάρη» στα «Νέα»

Για πρώτη φορά μετά από 33 χρόνια, η εφημερίδα «Τα Νέα» κυκλοφόρησε σήμερα χωρίς να υπάρχει το όνομα του Σταύρου Ψυχάρη στη θέση του εκδότη.

Η εταιρία ΔΟΛ  ΑΕ, με δικαστική απόφαση, έχει περάσει στον έλεγχο των πιστωτριών τραπεζών που κίνησαν διαδικασίες εκκαθάρισης εν λειτουργία της εταιρίας, με αποτέλεσμα ο κ.Ψυχάρης να χάσει μαζί με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη και τον τίτλο του εκδότη.

Ο κ. Ψυχάρης, ο οποίος αποχώρησε πριν από λίγες μέρες από τον ΔΟΛ όταν εγκαταστάθηκε στον Οργανισμό ο εκκαθαριστής, κατείχε τον τίτλο του εκδότη στο οργανόγραμμα του ΔΟΛ από το 1984, όπως αναφέρεται στην ταυτότητα, στην οποία περιλαμβάνεται μαζί με τους Δημήτριο Λαμπράκη (1931 – 1957) και Χρήστο Λαμπράκη (1957-2009).

Στη διεύθυνση της εφημερίδας παραμένει ο Παναγιώτης Λάμψιας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.