Τέλος η Μοροπούλου από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ – Ο Μητσοτάκης έκανε δεκτή την παραίτησή της

Τέλος η Μοροπούλου από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ – Ο Μητσοτάκης έκανε δεκτή την παραίτησή της

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του Documento και την κατακραυγή που ακολούθησε η Τόνια Μοροπούλου με επιστολή της προς τον κ. Μητσοτάκη, ανακοίνωσε ότι παραιτείται από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Διαβάστε ακόμη: Τα αποδεικτικά στοιχεία για την σύνταξη που έπαιρνε παράνομα ηΤόνια Μοροπούλου

Το μεσημέρι ο υποψήφιος με τη ΝΔ Τάκης Θεοδωρικάκος είχε δηλώσει ότι δεν συντρέχει λόγος να βγει από το ψηφοδέλτιο η κα Μοροπούλου και όλα είναι κανονικά

Στην επιστολή της η κα Μοροπούλου κάνει λόγο για πόλεμο λάσπης αν και νωρίτερα παραδέχτηκε ότι  έπαιρνε παράνομα  για 7 χρόνια τη σύνταξη του νεκρού πατέρα της, αλλά το έκανε από… άγνοια (η καθηγήτρια του Πολυτεχνείου).

Σε επιστολή της προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, η Τόνια Μοροπούλου αναφέρει:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Αγαπητέ Κυριάκο,

Σου διαβιβάζω επιστολή για τις αποφάσεις μου μετά τον πόλεμο λάσπης που ενορχηστρώθηκε εναντίον μου για την πολιτική μου επιλογή στο πλευρό σου.

Η απόφασή μου να κατέβω ως υποψήφια στις εκλογές της 7ης Ιουλίου προήλθε από τη διάθεσή μου να προσφέρω με τις γνώσεις και την εμπειρία μου στον τόπο μου και ιδιαίτερα στη Ρόδο και στα Δωδεκάνησα.

Λόγω της προσωπικής διαδρομής μου -και όσων αυτή σηματοδοτεί- δέχομαι τις τελευταίες δύο ημέρες πόλεμο από την παράταξη που βρίσκεται στην εξουσία και όργανά της. Αμέσως και δημόσια δήλωσα στους συμπολίτες μου ότι δεν έκανα καμία παράνομη ενέργεια. Και εξέθεσα τα πραγματικά περιστατικά γύρω από την υπόθεση της σύνταξης του αποβιώσαντος πατρός μου Ιωάννη Μορόπουλου, για την οποία άλλωστε είμαι σε διαδικασία άμεσης και έννομης διευθέτησης με το Δημόσιο.

Η λάσπη ωστόσο εναντίον μου συνεχίζεται. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να χρησιμοποιήσει αυτή την υπόθεση για να βλάψει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πορεία του προς τις εθνικές εκλογές. Για αυτό ενημέρωσα τη Νέα Δημοκρατία ότι αποσύρω την υποψηφιότητά μου. Δεν δέχομαι καμία σκιά στη διαδρομή μου, ούτε δέχομαι να γίνω αφορμή αποπροσανατολισμού της πολιτικής ζωής από τα πραγματικά προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας, αλλά και υποβάθμισης της με πόλεμο λάσπης σε όποιον δεν μπορούν να μειώσουν αλλιώς. Η προσπάθεια σπίλωσης τόσο του ονόματος της οικογένειάς μου, όσο και του έργου μου, αποτελεί αήθη τακτική εκ μέρους αυτών που ενορχήστρωσαν την εναντίον μου επίθεση.

Θα εξακολουθήσω να προσφέρω όλες μου τις δυνάμεις στον κοινό αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για τη χώρα μας και την ιδιαίτερη πατρίδα μου, τα Δωδεκάνησα.

Ευχαριστώ όλους όσους πιστεύουν σε εμένα και υποστήριξαν μέχρι σήμερα την υποψηφιότητά μου».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter