Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Το 'πε και το 'κανε

Τέλος η NOVA από την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών της Σούπερ Λίγκας

Το είπε και το έκανε πράξη. Η NOVA αποχωρεί από την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Σούπερ Λίγκας από την επόμενη σεζόν και θα προχωρήσει σε διμερείς συμβάσεις με κάποιες ομάδες. 

Ο λόγος που το συνδρομητικό κανάλι προχώρησε στη στη διακοπή της σύμβασης με την Λίγκα, είναι ότι αυτή δεν έκανε την παραμικρή αλλαγή από όσες έχει ζητήσει η NOVA για την αναβάθμιση του πρωταθλήματος.

«Η εταιρεία Forthnet A.Ε. (στο εξής η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι, ασκώντας σχετικό συμβατικό δικαίωμά της, προχώρησε σε λύση της συνεργασίας της (που περιλαμβάνει δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης) με την διοργανώτρια αρχή του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Α΄ Εθνικής Κατηγορίας, Super League, για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019. Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται σύμφωνα με το άρθρο 17 του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 596/2014 για την κατάχρηση της αγοράς (MAR) και την παράγραφο 4.1.3.6. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ισχύει», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά η Forthnet.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.