Τέλος ο Αργύρης Πεδουλάκης από τον Παναθηναϊκό

Τέλος ο Αργύρης Πεδουλάκης από τον Παναθηναϊκό

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Αργύρη Πεδουλάκη. Ο Γιώργος Βόβορας θα καθίσει στον πάγκο των πρασίνων στο αυριανό ματς πρωταθλήματος με τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ.

Με προπονητή τον Γιώργο Βόβορα θα συνεχίσει η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αφού ο Αργύρης Πεδουλάκης απολύθηκε, όπως αναμενόταν μετά τη χθεσινοβραδινή ήττα από την Άλμπα στο ΟΑΚΑ και εκείνη της περασμένης Κυριακής από τον Προμηθέα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ανακοινώθηκε επίσημα πριν από λίγο και παρουσιάστηκε ως «κοινή συναινέσει» διαζύγιο:

«Ως διοίκηση, ουδέποτε έχουμε μάθει να κρυβόμαστε ανεξαρτήτως συνθηκών και αποτελεσμάτων. Από το 2012 και μετά, φέτος έχουμε πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη επένδυση όμως η μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας δεν είναι η επιθυμητή. Ως εκ τούτου και με γνώμονα το καλό του Παναθηναϊκού συναποφασίσαμε με τον Παναθηναϊκό και φίλο, Αργύρη Πεδουλάκη, να λύσουμε τη συνεργασία μας, κοινή συναινέσει. Αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Ιωνικό Νικαίας, καθήκοντα πρώτου προπονητή αναλαμβάνει ο Γιώργος Βόβορας»

Ο Πεδουλάκης απολύεται για τρίτη φορά την τελευταία επταετία από τον Παναθηναϊκό, τον οποίο ανέλαβε το 2012 μετά το …πολύκροτο διαζύγιο με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Η φετινή θητεία του ήταν ολιγόμηνη, αφού ξεκίνησε το καλοκαίρι μετά τη φυγή του Ρικ Πιτίνο.

Ο νυν Ομοσπονδιακός προπονητής αναμένεται να βρεθεί ξανά στο στόχαστρο, είτε άμεσα είτε για την επόμενη περίοδο. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος αντιμετωπίζει με τη Ζαλγκίρις τον Ολυμπιακό απόψε και τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη εβδομάδα, θεωρείται «ευσεβής πόθος» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Προς το παρόν, αναλαμβάνει ο Βόβορας, ο οποίος υπήρξε βοηθός τόσο του Πεδουλάκη, όσο και των Πιτίνο, Πασκουάλ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter