Τέλος ο Μήτρογλου από τον Άρη, πηγαίνουν στα δικαστήρια οι δύο πλευρές

Τέλος ο Μήτρογλου από τον Άρη, πηγαίνουν στα δικαστήρια οι δύο πλευρές

Οριστική ρήξη της συνεργασίας του Άρη με τον Κώστα Μήτρογλου υπήρξε τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο ποδοσφαιριστής προχώρησε σε καταγγελία της σύμβασής για οικονομικούς λόγους και οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν στα δικαστήρια.

Ο Μήτρογλου μάζεψε ήδη τα πράγματά του από το προπονητικό κέντρο και δεν συμμετέχει ούτε στις προπονήσεις της ομάδας. Με αυτά τα δεδομένα οι δύο πλευρές θα βρεθούν αντιμέτωπες στα δικαστήρια όπου θα λύσουν τις διαφορές τους έπειτα από ένα διάστημα σχεδόν έξι μηνών όπου ο ποδοσφαιριστής είτε ήταν τραυματίας είτε δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί.

Ο Αρης από την πλευρά του υποστηρίζει ότι ο παίκτης έχει αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, επέστρεψε στις προπονήσεις υπέρβαρος ύστερα από άδεια που έλαβε για να εξεταστεί από δικό του γιατρό και πως ο ίδιος δεν θέλει να συμμετέχει στις προπονήσεις.

Συνολικά, ο Μήτρογλου αγωνίστηκε 11 φορές με τον Άρη και σημείωσε δύο γκολ, το τελευταίο κόντρα στον ΟΦΗ τον Μάρτιο του 2021, όταν και τραυματίστηκε στο 22′. Η τελευταία του συμμετοχή με την φανέλα του Άρη τοποθετείται τον περασμένο Ιούλιο κόντρα στην Αστάνα, όταν υπέστη θλάση και έκτοτε δεν επέστρεψε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter