Τέλος ο Μουρίνιο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τέλος ο Μουρίνιο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Λίβερπουλ… έστειλε τον Ζοσέ Μουρίνιο στο ταμείο ανεργίας! Η ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Άνφιλντ έφερε ραγδαίες εξελίξεις στο κλαμπ και σήμερα το πρωϊ ανακοινώθηκε η απόλυση του «Special One». 

Ο Πορτογάλος είχε πολλά προβλήματα με τους παίκτες της ομάδας, οι «κόκκινοι διάβολοι» έμειναν νωρίς εκτός διεκδίκησης τίτλου και μοιραία ήρθε η απομάκρυνση του προπονητή. Η ρήτρα απόλυσης του φτάνει τα 27 εκατ. ευρώ και παραμένει ένα ερώτημα αν αποζημιώθηκε με όλο το ποσό ή βρέθηκε μια συμβιβαστική λύση.

Ο Μουρίνιο ανέλαβε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Μάιο του ’16. Διαδέχθηκε τον Ολλανδό Λουίς φαν Χάαλ, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο, όμως δεν πρόλαβε να το εξαντλήσει. Τον Αύγουστο του ’16 έχοντας ενισχύσει το ρόστερ με τους Πογκμπά, Ιμπραΐμοβιτς, η Γιουνάιτεντ κατέκτησε το Κομιούνιτι Σιλντ επικρατώντας της πρωταθλήτριας Λέστερ. Τον Φεβρουάριο του ‘17 η ομάδα «σήκωσε» το Λιγκ Καπ κόντρα στη Σαουθάμπτον και τον Μάιο του ’17 ο σύλλογος κατέκτησε το Γιουρόπα Λιγκ μετά τη νίκη επί του Άγιαξ με 2-0.  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter