Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Τέλος ο Ψυχάρης από τον ΔΟΛ - Δημοσιεύεται η απόφαση για το καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης

Αύριο Τρίτη δημοσιεύεται η απόφαση του Πρωτοδικείου της Αθήνας (Τμήμα Εκουσίας Δικαιοδοσίας) σύμφωνα με την οποία ο ΔΟΛ τίθεται σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης. Με την ίδια δικαστική απόφαση παύει να έχει οποιαδήποτε αρμοδιότητα ο Σταύρος Ψυχάρης, ενώ καταργείται και το υπάρχον διοικητική συμβούλιο του Οργανισμού.

Στο Δικαστήριο είχαν προσφύγει οι δανείστριες τράπεζες, οι οποίες μετά τη δικαστική απόφαση θα συνεχίσουν σύμφωνα με πληροφορίες τη χρηματοδότηση προς τους εργαζόμενους του ΔΟΛ. Ως ειδικοί εκκαθαριστές ορίστηκαν η εταιρεία ορκωτών ελεγκτών Grant Thorton και η δικηγορική εταιρεία «Ανδρέας Αγγελίδης».

Μετά τη δημοσίευση της δικαστικής απόφασης θα αρχίσει επίσημα η εκκαθάριση όλων των περιουσιακών στοιχείων του ΔΟΛ και αμέσως μετά θα αναζητηθεί νέος επενδυτής.

Αν κάτι τέτοιο δεν καταστεί εφικτό, ο ειδικός εκκαθαριστής θα προχωρήσει σε εκπλειστηριασμό της περιουσίας του Οργανισμού.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.