Ελεύθερη στάθμευση, μόνο Κατεχάκη

Τέλος το δωρεάν πάρκινγκ σε Δουκίσσης Πλακεντίας και Εθνική Άμυνα - Πόσο θα χρεώνεται

Δωρεάν στάθμευση τέλος στο μεγάλο πάρκινγκ του Μετρό στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας, αλλά και στον χώρο στάθμευσης στον σταθμό Εθνική Άμυνα.

Η Αττικό Μετρό προκήρυξε διαγωνισμό για εξαετή μίσθωση σε ιδιώτη των χώρων, με αποτέλεσμα για τη χρήση των συγκεκριμένων χώρων στάθμευσης να απαιτείται καταβολή αντιτίμου.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, η χρέωση για τους χρήστες του μετρό από τις 06.00 ως τις 20.00 για 4ωρη στάθμευση δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 2 ευρώ και για 12ωρη στάθμευση τα 6 ευρώ. Η ενδιάμεση στάθμευση από 4 έως 12 ώρες θα χρεώνεται έως 0,50 ευρώ ανά ώρα επιπλέον της βασικής χρέωσης.

Οι χρήστες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς που θα χρησιμοποιούν τους χώρους για στάθμευση των οχημάτων τους θα έχουν προνομιακές χρεώσεις συγκριτικά με τους υπόλοιπους.

Δωρεάν χώρος στάθμευσης παραμένει πλέον μόνο το πάρκινγκ στον σταθμό Κατεχάκη. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.