Τέμπη: «Κλείνουν την εξεταστική 8 ημέρες πριν κλάψουμε τους ανθρώπους μας» – Ξεσπά o Βαγγέλης Βλάχος που έχασε τον αδερφό του

Τέμπη: «Κλείνουν την εξεταστική 8 ημέρες πριν κλάψουμε τους ανθρώπους μας» – Ξεσπά o Βαγγέλης Βλάχος που έχασε τον αδερφό του

Σφοδρή επίθεση στην Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Βλάχος, που έχασε τον αδερφό του Βάιο, στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, με αφορμή το βιαστικό κλείσιμο των εργασιών της Εξεταστικής Επιτροπής αλλά και το γεγονός ότι απορρίφθηκε το αίτημα σύσσωμης της αντιπολίτευσης για διαβίβαση της κατάθεσης του Κώστα Καραμανλή στην αρμόδια Εισαγγελία προκειμένου να διερευνηθεί το αδίκημα της ψευδορκίας.

«Τη μεγαλύτερη ευθύνη φέρει η πλειοψηφία, το προεδρείο και συγκεκριμένα ο Μαρκόπουλος» σχολίασε μεταξύ άλλων με ανάρτησή του ο Βαγγέλης Βλάχος, ενώ κατήγγειλε «συγκάλυψη» αναφορικά με τις συνθήκες διεξαγωγής της διαδικασίας, κάνοντας λόγο για «τεράστια προσβολή» των ανθρώπων τους 8 ημέρες «πριν τους κλάψουν» στο πρώτο ετήσιο μνημόσυνο των Τεμπών και έριξε ευθύνες στο «41%» της πλειοψηφίας.

«Σήμερα αποδεικνύεται η συγκάλυψη που καταγγέλλουμε από την αρχή της διαδικασίας» σημειώνει ο ίδιος.

«Αν μέχρι τώρα σας ενοχλούσε το γεγονός ότι δεν ήμασταν βουβοί, ετοιμαστείτε για την εκκωφαντική παρουσία μας από εδώ και τώρα» διαμηνύει ο Βαγγέλης Βλάχος.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Όπως ακριβώς περιμέναμε, με απόφαση της ενισχυμένης πλειοψηφίας του 41% κλείνει σήμερα η Εξεταστική Επιτροπή για τα #Τέμπη, χωρίς να έχουν εξεταστεί βασικοί μάρτυρες και το 90% των στοιχείων.

Κλείνει σήμερα, 8 ημέρες πριν κλάψουμε τους ανθρώπους μας στο πρώτο ετήσιο μνημόσυνο των Τεμπών.

Αυτό και μόνο είναι μια τεράστια προσβολή των 57 θυμάτων και των οικογενειών τους.

Επί 3 μήνες μας έλεγαν ότι ο κατάλογος είναι ανοιχτός και η διαδικασία είναι δυναμική, προκειμένου να την κλείσουν σήμερα με το 41%. Και ο εισηγητής της πλειοψηφίας ούτε καν εμφανίστηκε σήμερα στην αίθουσα, ώστε να τεθεί αντιμέτωπος με τα ψέματα που έλεγε στους συναδέλφους του τόσους μήνες.

Σήμερα αποδεικνύεται η συγκάλυψη που καταγγέλουμε από την αρχή της διαδικασίας.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ΕΛ. ΛΥΣΗ, ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, και ΚΚΕ αποχώρησαν από τη σημερινή διαδικασία, και καλά έκαναν.

Ανεχτήκαμε προσβολές, ψέματα, μεθοδεύσεις, και σηκωμένα δάχτυλα.

Τη μεγαλύτερη ευθύνη φέρει η πλειοψηφία, το προεδρείο και συγκεκριμένα ο Μαρκόπουλος.

Ευχαριστώ προσωπικά όλα τα μέλη της αντιπολίτευσης που προσπάθησαν, με δεμένα τα χέρια, να μας βοηθήσουν απέναντι στο θηρίο της ενισχυμένης πλειοψηφίας. Έχετε κερδίσει την ευγνωμοσύνη μας.

Αν μέχρι τώρα σας ενοχλούσε το γεγονός ότι δεν ήμασταν βουβοί, ετοιμαστείτε για την εκκωφαντική παρουσία μας από εδώ και τώρα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter