Τέμπη: Κρατώντας το Documento ζητούν παραίτηση Φλωρίδη – “Ανεπαρκής για απόδοση δικαιοσύνης”

Τέμπη: Κρατώντας το Documento ζητούν παραίτηση Φλωρίδη – “Ανεπαρκής για απόδοση δικαιοσύνης”

Την παραίτηση του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη ζητά ο πατέρας του Βάιου Βλάχου μαζί με τις υπόλοιπες 32 οικογένειες των θυμάτων στα Τέμπη. Ο κ. Βλάχος, που έχασε τον γιο του, κρατώντας στα χέρια του την εφημερίδα Documento ζήτησε να παραιτηθεί ο υπουργός Δικαιοσύνης καθώς μετά τις νέες αποκαλύψεις «είναι φανερό σε όλους ότι είναι ανεπαρκής».

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα Documento φέρνει στο φως της δημοσιότητας αποκλειστικές φωτογραφίες από το οικόπεδο όπου έχουν εναποτεθεί υλικά και μπάζα από τα Τέμπη χωρίς την τήρηση κανενός πρωτοκόλλου, με τον τίτλο του δημοσιεύματος, της Ελένης Καρανικόλα Κοντορουση, να είναι: «Ιδού τα 200 φορτηγά χώμα από τον τόπο του εγκλήματος».

«Μετά το σημερινό δημοσίευμα του Documento έχουμε βρει τα μπάζα που λείπανε, και την Τετάρτη θα δώσουμε κατάθεση στον ανακριτή. Οπως αποκαλύπτεται σήμερα ο κύριος Φλωρίδης είναι φανερό σε όλους πως κρίθηκε ανεπαρκής στο να συμβάλει στην απόδοση δικαιοσύνης. Τον καλώ να πράξει το αυτονόητο και να παραιτηθεί”, δήλωσε στις κάμερες ο πατέρας του Βάιου Βλάχου.

Υπενθυμίζεται ότι ανατριχιαστική ήταν η αποκάλυψη που έκανε η Μαρία Καρυστιανού για το έγκλημα στα Τέμπη στην εκπομπή Αντιθέσεις πριν λίγες ημέρες. Αποκάλυψη που επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά τη συγκάλυψη που επιχειρήθηκε για την τραγωδία και τον θάνατο 57 ατόμων.

Το εγκλημα στα Τέμπη συγκλόνισε την Ελλάδα τηνΤρίτη 28 Φεβρουαρίου και όπως καταγγέλλει η Μαρία Καρυστιανού, δύο ημέρες μετά βρέθηκε στο σημείο για να γνωρίσει από κοντά τη συγκάλυψη και 5ο μπάζωμα του σημείου. Σύμφωνα με όσα δήλωσε: «την Πέμπτη το πρωί πήγα στο σημείο και είδα ότι είχαν απομακρυνθεί σχεδόν όλα. Είχε παραμείνει στην άκρη μόνο ένα βαγόνι και κάτι συντρίμμια. Όλος ο υπόλοιπος χώρος είχε πατηθεί με χώμα φρέσκο. Ήταν ένας αστυνομικός εκεί και τον ρώτησα τι συμβαίνει εδώ…που πήγαν τα βαγόνια..γιατί εδώ είναι τόπος εγκλήματος. Μου απάντησε: “Οι οδηγίες που έχουμε είναι ότι πρέπει να στρώσουμε το χώμα γιατί εδώ θα γίνει τρισάγιο”».

Το βίντεο:

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter