Τέμπη: Ο αδερφός του Βάιου Βλάχου απαντά: «Απαιτώ από την κυβέρνηση να μην πιάνει στο στόμα της τα 57 θύματα»

Τέμπη: Ο αδερφός του Βάιου Βλάχου απαντά: «Απαιτώ από την κυβέρνηση να μην πιάνει στο στόμα της τα 57 θύματα»

Ο Βαγγέλης Βλάχος, που έχασε τον αδελφό του Βάιο στο δυστύχημα των Τεμπών απαντά μέσα από ανάρτηση στο «Χ» σε άρθρο του κυβερνητικού εκπρόσωπου Παύλου Μαρινάκη.

Ο Βαγγέλης Βλάχος γράφει: 

Απαιτώ από την κυβέρνηση:

➡️Να μην πιάνει στο στόμα της τα 57 θύματα, όταν από ένα από αυτά ακόμη δεν έχει παραδοθεί τίποτα στην οικογένεια του.

➡️Να μην πιάνει στο στόμα της τα 57 θύματα, όταν κάποια τμήματα από αυτά ήταν πεταμένα στο Κουλουρι της Λάρισας για μήνες, λόγω των ενεργειών αλλοίωσης του χώρου, το ξεμπάζωμα και το μπάζωμα, ώρες και μέρες μετά το δυστύχημα.

➡️Να μην κάνει λογοπαίγνια και προσθαφαιρέσεις ότι στα 57 “μπορεί να προστεθεί ένα θύμα ακόμη”, γιατί πάνω από ένα χρόνο ένα παλικάρι ακόμη παλεύει για τη ζωή του. Τα θύματα των Τεμπών δεν είναι ένας αριθμός να προσθέτετε και να αφαιρείτε ο,τι σας καπνίσει για να κάνετε την προπαγάνδα σας.

➡️Να μη μιλάτε για “υποσχέσεις”, όταν υπάρχουν επιζώντες, θύματα αυτής της τραγωδίας που ακόμη υποφέρουν σωματικά και ψυχολογικά, χωρίς τη βοήθεια που τους είχε υποσχεθεί.

Δείξτε λίγο σεβασμό και ενσυναίσθηση ρε, έστω και τώρα. Ντροπή.

Και αν θέλει να συνεχίσει να το κάνει, να μιλάει για τις οικογένειες μετά από όσα έχει κάνει, ας το κάνει με αντίλογο. Ας βγει να πει η κυβέρνηση αυτές τις “7 αλήθειες” απέναντι μου, ζωντανά, και θα της αποδείξω πως είναι 7 προπαγάνδες γεμάτες λογικές πλάνες.

Όποιος θέλει από την κυβέρνηση. Εγώ δεν χρειάζεται να περιμένω να σας συναντήσω μόνο σε δικαστική αίθουσα. Σας συναντώ όπου και όποτε θέλετε.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter