Τέμπη: Ο Γιώργος Φλωρίδης, υπουργός Δικαιοσύνης προσπαθεί να χειραγωγήσει τους δικαστές

Τέμπη: Ο Γιώργος Φλωρίδης, υπουργός Δικαιοσύνης προσπαθεί να χειραγωγήσει τους δικαστές

Μπορεί ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης να έριξε το «άσφαιρο» κατά του Κώστα Καραμανλή για την υπόθεση των Τεμπών λέγοντας πως «δεν θα έβαζα υποψηφιότητα στις εκλογές αν είχα πολιτική ευθύνη», αλλά μη κάνετε πολλή χαρά, καθώς πρόκειται για «εσωτερικό» ξεκαθάρισμα εντός της Νέας Δημοκρατίας.

‘Ετσι λοιπόν μετά το δημοσίευμα του Βήματος για «Μονταζιέρα στα Τέμπη», αντί να κρατήσει ουδέτερη στάση επαναλαμβάνοντας πως το θέμα βρίσκεται στη Δικαιοσύνη – είναι η καραμέλα που λένε όλοι οι γαλάζιοι – έτρεξε να χειραγωγήσει την ίδια τη Δικαιοσύνη, τους δικαστές  και την κοινή γνώμη με ανάρτησή του, χαρακτηρίζοντας το δημοσίευμα «fake».

Ναι, οι ανάλογες αναρτήσεις έγιναν «μαζικά» από τους νεοδημοκράτες αφού πανικοβλήθηκαν από τα ταυτόχρονα δημοσιεύματα του Documento αλλά και από το «φιλικό» ως τότε, «ΒΗΜΑ».

Προτείνει μάλιστα με ανάρτησή του στο «Χ» σε ψηφοφόρους, πολίτες αλλά και στη Δικαιοσύνη «ποια είναι η αλήθεια» του κυβερνώντος κόμματος.

Είναι απορίας άξιο πως σε ένα Κράτος Δικαίου, ο υπουργός Δικαιοσύνης υποδεικνύει στους δικαστές τι να αποφασίσουν τι στιγμή που έπρεπε να κρατήσει ουδέτερη στάση.

Μετά θα χαρακτηρίζουν το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου ως «σκευωρία».

Διαβάστε επίσης:

Κυβέρνηση Μητσοτάκη: Το ντόμινο της μεγάλης χειραγώγησης

Ο βρόμικος εκλογικός στρατός του Μητσοτάκη

Κυβέρνηση Μητσοτάκη: Καρφώνουν Καραμανλή μήπως γλιτώσουν τα Τέμπη

Μονταζιέρες και μπετονιέρες

Έγκλημα Τέμπη: «Καρφώνει» Καραμανλή και ο Φλωρίδης – «Εγώ δεν θα έβαζα υποψηφιότητα» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter