Τέμπη: Περίεργες καταγγελίες για μουσική στην περιοχή του σταθμαρχείου Λάρισας το βράδυ της τραγωδίας (Video)

Τέμπη: Περίεργες καταγγελίες για μουσική στην περιοχή του σταθμαρχείου Λάρισας το βράδυ της τραγωδίας (Video)

Μία «πληροφορία» μετέφερε το πρωί της Παρασκευής, μέσω του ΣΚΑΪ, ο δικηγόρος, Γιώργος Μπαρτζώκης, ο οποίος έχει αναλάβει την εκπροσώπηση πολυτραυματία που επέζησε του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Όπως είπε, κάτοικοι του μετέφεραν ότι ακούγονταν τραγούδια από την περιοχή, του σταθμαρχείου της Λάρισας το βράδυ της τραγωδίας.

Δείτε επίσης: Τραγωδία δίχως τέλος στα Τέμπη: 57 νεκροί, 56 αγνοούμενοι – Ξεχειλίζει η οργή των συγγενών (Video)

Ο δικηγόρος πολιτικής αγωγής του Λάζου Παπαζήση, ανέφερε επί λέξει: «Μου ήρθε μια πληροφορία από κατοίκους της περιοχής του ΟΣΕ Λάρισας, εκεί που βρίσκεται ο σταθμός. Μου είπαν πως την ώρα του ατυχήματος ακούγονταν τραγούδια και χαρές μέσα από τον σταθμό της Λάρισας. Είναι ένας σταθμός μεγάλος που ενσωματώνεται μαζί με ένα καφέ. Και αυτό το καφέ έχει πάρει και έναν υπαίθριο χώρο δίπλα. Δεν είναι μπαρ, είναι καφέ. Δίπλα όμως, στο σταθμαρχείο κοντά, και εκεί που είναι τα ταμεία που κόβουν τα εισιτήρια μέχρι τις 10 το βράδυ, ακούγονταν μουσικές».

«Μετά τις 11 το βράδυ, μόλις έφυγε το τρένο από τη Λάρισα και δεν ήταν στην περιοχή δικαιοδοσίας του σταθμάρχη άρχισαν μουσικές», πρόσθεσε.

«Στον χώρο του σταθμαρχείου (σ.σ. Λάρισας) υπήρχαν πολλά άτομα», είπε

Όπως υποστήριξε η συγκεκριμένη κατάσταση με τα τραγούδια μέσα από τον σταθμό συνέβη για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter