Τέμπη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συγγενών θυμάτων έξω από τη Βουλή – «Συγκάλυψη και απαξίωση»

Τέμπη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συγγενών θυμάτων έξω από τη Βουλή – «Συγκάλυψη και απαξίωση»

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πρόκειται να πραγματοποιήσουν οι συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών στις 12 Δεκεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος μπροστά στο Κοινοβούλιο.

Οι συγγενείς κάνουν λόγο σε ανακοίνωσή τους «για απαξίωση του συμβάντος» καθώς επίσης και «συγκάλυψη» και καλούν όσους το επιθυμούν να τους συμπαρασταθούν.

 

Η  ανακοίνωση:

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30 στην πλατεία Συντάγματος εμπρός από το κοινοβούλιο, τα μέλη, τους φίλους και όλους τους πολίτες που θέλουν να συμπαρασταθούν, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, για την απαξίωση που υφίσταται, εδώ και εννέα μήνες, το στυγερό έγκλημα της δολοφονίας των Τεμπών, από όλους τους φορείς.

Στο τόσο αυταπόδειχτο έγκλημα, στο τόσο ομολογημένο έγκλημα, η απαξίωση του συμβάντος που συγκλόνισε την Ελλάδα και των ποινικών ευθυνών που παραμένουν ακόμα χαμηλά και σε κατηγορητήριο και σε πρόσωπα, σημαίνει ένα πράγμα: ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ

Περιμένουμε από όλα τα κόμματα της Βουλής, να αποδώσουν τις πραγματικές ποινικές ευθύνες στα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα, για να οδηγηθούν στο ειδικό δικαστήριο.

Οι υπηρέτες του λαού στο κοινοβούλιο να πράξουν το αυτονόητο, μην αφήνοντας αλλά συμφέροντα να τους επηρεάσουν και μην αφήνοντας την ατιμωρησία να νικήσει έναντι του δικαίου και της αλήθειας. Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρούνται.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter