Τεμπονέρας: Από την Πέμπτη χιλιάδες κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη

Τεμπονέρας: Από την Πέμπτη χιλιάδες κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη

Τον κώδωνα του κινδύνου για χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες που κινδυνεύουν να μείνουν δίχως ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, λόγω λήξης της προθεσμίας ρύθμισης ή εξόφλησης των οφειλών τους στον ΕΦΚΑ, έκρουσε ο συντονιστής της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύσης Τεμπονέρας.

Σε δήλωσή του το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ καλεί την υπηρεσιακή κυβέρνηση «να δώσει λύση και να προστατεύσει όπως οφείλει το δημόσιο αγαθό της υγείας των πολιτών».

Ολόκληρη η δήλωση του:

«Από την ερχόμενη Πέμπτη 1η Ιουνίου χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη λόγω λήξης της προθεσμίας ρύθμισης ή εξόφλησης των οφειλών τους στον ΕΦΚΑ.

Μετά την κινητή και ακίνητη περιουσία των μικρομεσαίων, η κυβέρνηση έβαλε στο στόχαστρο ακόμα και την περίθαλψή τους, επιδεικνύοντας μέγιστη αναλγησία.

Εδώ και μήνες είχαμε προειδοποιήσει ότι επαγγελματίες και αγρότες πρέπει να πάρουν ανάσα, με μια νέα ρύθμιση οφειλών, με κούρεμα βασικής οφειλής και μακρά περίοδο αποπληρωμής, λύση που θα απαντούσε και στο θέμα της περίθαλψής τους.

Εδώ και τώρα καλούμε την υπηρεσιακή κυβέρνηση να δώσει λύση και να προστατεύσει όπως οφείλει το δημόσιο αγαθό της υγείας των πολιτών».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter