Τεμπονέρας: «Δεν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος» (Ηχητικό)

Τεμπονέρας: «Δεν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος» (Ηχητικό)

«Δεν προτίθεμαι να συμμετάσχω σε καμία διαδικασία εκλογής νέου προέδρου από μια διαδικασία που δεν με βρίσκει σύμφωνο» δήλωσε το πρωί της Τρίτης ο Διονύσης Τεμπονέρας, μετά τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, και συνέχισε «δεν μπορώ να συμμετάσχω σε μία εκλογική διαδικασία που θα ορίσει τον πρόεδρο με βάση τον οδικό χάρτη όπως αυτός ορίστηκε από την Πολιτική Γραμματεία».

Δείτε επίσης: Τεμπονέρας εναντίον… Τεμπονέρα

Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών», ερωτηθείς εάν εννοεί ως υποψήφιος ή ως στέλεχος-μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε: «Είμαι σαφής. Δεν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος. Αυτό εννοώ. Με βάση τα αποτελέσματα και τις αποφάσεις του οργάνου της Κεντρικής Επιτροπής, ο καθένας θα λάβει τις αποφάσεις του».

Δείτε επίσης: Συνέδριο ελπίδας και προοπτικής

Είπε επίσης: «Μπορώ να συμμετάσχω σε μία διαδικασία από ένα συνέδριο το οποίο θα αποτυπώσει θέσεις, πολιτική ταυτότητα και φυσιογνωμία και βεβαίως εφόσον προσδιοριστούν όλα αυτά μετά υπάρχει διαδικασία εκλογής προέδρου του κόμματος. Αυτό για εμένα δεν είναι της παρούσης, είναι κάτι με το οποίο θα πρέπει να γίνει με ηρεμία. Θα πρέπει οι πολιτικές να ορίσουν και τα πρόσωπα».

Είπε ακόμα: «παραμένω μέλος και θα δώσω τη μάχη για να βοηθήσω το κόμμα να μεταβεί στην επόμενη ημέρα».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter