Tένις: Άδοξο φινάλε για Αλκαράθ, πρόκριση για τον Τζόκοβιτς

Tένις: Άδοξο φινάλε για Αλκαράθ, πρόκριση για τον Τζόκοβιτς

Ένας τραυματισμός του Κάρλος Αλκαράθ «κατέστρεψε» τον πολύκροτο ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός.

Ο νεαρός ισπανός, νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, έπαθε τράβηγμα στη γάμπα στο 1-1 του τρίτου σετ και δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος κέρδισε εύκολα το εισιτήριο για τον τελικό: 6-3, 5-7, 6-1, 6-1.

Ο 20χρονος Αλκαράθ είχε αποκλείσει τον Στέφανο Τσιτσιπά στον προημιτελικό με 3-0 σετ. Μέχρι τον τραυματισμό του, σε μία προσπάθεια για σέρβις, ο αγώνας με τον Τζόκοβιτς ήταν συναρπαστικός και παίχτηκε τένις υψηλής ποιότητας. Έκτοτε, ο Αλκαράθ δεν μπόρεσε να κερδίσει παρά μόνο ένα γκέιμ.

Στον κυριακάτικο τελικό, ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον νορβηγό Κάσπερ Ρούουντ ή τον Γερμανό Αλεξάντερ Ζβέρεφ. O 36χρονος Σέρβος, που μετράει 22 τίτλους Γκραν Σλαμ, θριάμβευσε στο χώμα του Παρισιού το 2016 και 2021. Σήμερα πάντως αποδοκιμάστηκε από το κοινό, όταν πανηγύρισε κάποιους πόντους απέναντι σε λαβωμένο αντίπαλο.

Στις γυναίκες, τον τίτλο θα διεκδικήσουν το Σάββατο η πολωνή Ίγκα Σβιόντεκ, κορυφαία της λίστας της WTA, και η τσέχα Καρολίνα Μούχοβα, που απέκλεισε στον ημιτελικό τη νικήτρια του Αυστραλιανού Όπεν, Αρίνα Σαμπαλένκα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter