Τένις: Άλλος ένας ημιτελικός για τη Σάκκαρη μετά από σκληρή μάχη

Τένις: Άλλος ένας ημιτελικός για τη Σάκκαρη μετά από σκληρή μάχη

Μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση, τρίτη κατά σειρά, έστειλε τη Μαρία Σάκκαρη στα ημιτελικά του Όπεν της Ντόχα: 6-2, 7-6 (5), 7-6 (5) τη γαλλίδα Καρολίν Γκαρσιά, σε 2 ώρες και 41 λεπτά.

Η Γκαρσιά βρίσκεται στο νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης και δεν είχε ηττηθεί ποτέ από τη Σάκκαρη. Μάλιστα, η Ελληνίδα τενίστρια προηγήθηκε με 5-4 στο tiebreak του δεύτερου σετ, αλλά δεν μπόρεσε να κλείσει νωρίτερα τον αγώνα. “Χάρηκα που είδα πολλούς συμπατριώτες μου στις εξέδρες”, είπε μετά τη νίκη της.

Η αμερικανίδα Τζέσικα Πεγκούλα, νούμερο 2 στο ταμπλό του τουρνουά, θα είναι το τελευταίο εμπόδιο για τη Σάκκαρη πριν τον τελικό. H Πεγκούλα νίκησε εύκολα τη Βραζιλιάνα Χαντάντ Μάια με 6-3, 6-2.

Στον άλλο ημιτελικό του τουρνουά, κατηγορίας ΑΤΡ 500, η κορυφαία της παγκόσμιας κατάταξης Ίγκα Σβιόντεκ (Πολωνία) θα αντιμετωπίσει την Ρωσίδα Βερόνικα Κουντερμέτοβα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε σε άσχημη μέρα και ηττήθηκε από τον Ιταλό Γιανίκ Σίνερ με 4-6, 3-6 στους «16» του Όπεν του Ρότερνταμ, κατηγορίας ΑΤΡ 500.

O Tσιτσιπάς προηγήθηκε με 4-3 στο πρώτο σετ, αλλά στη συνέχεια κατέρρευσε αγωνιστικά και έχασε πέντε συνεχόμενα γκέιμ. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε σε 1 ώρα και 21 λεπτά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter