Τένις: Αποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς στο Μαϊάμι

Τένις: Αποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς στο Μαϊάμι

Απογοητευτικός ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ηττήθηκε αποό τον Πολωνό Χούμπερτ Χούρκατς (6-2, 3-6, 4-6) και έχασε μεγάλη ευκαιρία πρόκρισης στα ημιτελικά του τουρνουά Μάστερς του Μαϊάμι, της κατηγορίας ΑΤΡ 1000.

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε εξαιρετικά και είχε πλεονέκτημα στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ, αλλά στη συνέχεια «κατέρρευσε», νικημένος από τον ανεξήγητο εκνευρισμό του και από την κόπωση. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε σε 2 ώρες και 20 λεπτά.

Ο Χούρκατς βρίσκεται στον αριθμό 37 της λίστας της ΑΤΡ κατάταξης, αλλά μπορεί να φτάσει ακόμα και στο 17 αν κατακτήσει το συγκεκριμένο τουρνουά.

Στα χαρτιά ο Tσιτσιπάς ήταν φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, μετά τον αποκλεισμό του φιναλίστ της Μελβούρνης Ρώσος Ντανιίλ Μεντβέντεφ από τον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγκούτ (4-6, 2-6).

H εκπληκτική Mαρία Σάκκαρη θα δώσει τη μάχη της πρόκρισης στον τελικό του ίδιου τουρνουά γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής, με αντίπαλο την 20χρονη Καναδέζα Μπιάνκα Αντρεέσκου, νούμερο 9 στο ταμπλό.

Στον άλλον ημιτελικό, η κορυφαία του ταμπλό, Αυστραλέζα Άσλεϊ Μπάρτι αντιμετωπίζει την Ουκρανή Έλενα Σβιτολίνα.

Μετά τον θρίαμβο επί της διάσημης Ναόμι Οσάκα στον προημιτελικό (6-0, 6-4), η Σάκκαρη σκαρφάλωσε στο 20 της παγκόσμιας κατάταξης, με προοπτική να κερδίσει άλλη μία ή άλλες τρεις θέσεις, ανάλογα με τα επόμενα αποτελέσματά της στο Μαϊάμι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter