Τένις: Δεν πάει στη Νέα Υόρκη ο Τζόκοβιτς

Τένις: Δεν πάει στη Νέα Υόρκη ο Τζόκοβιτς
Φωτογραφία αρχείου
Την «απόφασή» του να αποσυρθεί από το Αμερικανικό Όπεν ανακοίνωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Τοποθετήσαμε τη λέξη σε εισαγωγικά, επειδή η κυβέρνηση των ΗΠΑ απαγορεύει την είσοδο ανεμβολίαστων αλλοδαπών ταξιδιωτών στη χώρα, οπότε ο Σέρβος είχε βρεθεί σε αδιέξοδο.

 

Η καμπάνια που διενεργήθηκε για λογαριασμό του 35χρονου «Νόλε» Τζόκοβιτς από ποικίλους φορείς (από Ρεπουμπλικάνους βουλευτές μέχρι τη σερβοαμερικανική κοινότητα των ΗΠΑ) έπεσε στο κενό, μολονότι το ζήτημα έφτασε μέχρι τον Λευκό Οίκο.

«Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να ταξιδέψω στη Νέα Υόρκη αυτή τη φορά για το US Open. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης. Καλή τύχη σε όλους τους αθλητές. Θα παραμείνω σε καλή κατάσταση, με θετικό πνεύμα και θα περιμένω να μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά. Θα σας δω σύντομα», ανέφερε στη σχετική ανάρτησή του ο πρωταθλητής του πρόσφατου Ουίμπλεντον και κορυφαίος τενίστας στον Κόσμο.

Θυμίζουμε ότι ο Τζόκοβιτς επιχείρησε να μπει ανεμβολίαστος στην Αυστραλία για το Όπεν της Μελβούρνης τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά απελάθηκε, μέσα σε ψιθύρους περί πλαστογράφησης των σχετικών πιστοποιητικών από μέλη της ομάδας του.

Το U.SOpen του 2022 ξεκίνησε ήδη στη Νέα Υόρκη και βρίσκεται στην προκριματική φάση του.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter