Τένις: H τύχη χαμογέλασε στον Τσιτσιπά

Τένις: H τύχη χαμογέλασε στον Τσιτσιπά

Ευνοϊκή ήταν για τον Στέφανο Τσιτσιπά η κλήρωση των Ομίλων των ΑΤΡ Finals, που αρχίζουν την ερχόμενη Κυριακή στο Λονδίνο. Ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει στην α’ φάση με σύστημα βαθμολογίας τους Ραφαέλ Ναδάλ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Ντανιίλ Μεντβέντεφ και στοχεύει σε μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν στα ημιτελικά.

Μάλιστα ο Ναδάλ (νούμερο 1 στον Κόσμο από χθες) υποφέρει από τραυματισμό και υποχρεώθηκε να αποχωρήσει από το Paris Masters της προηγούμενης εβδομάδας, αν και δήλωσε σήμερα ότι θα παίξει κανονικά στο Λονδίνο.

Στον άλλον ‘Ομιλο, που φέρει την ονομασία του Μπιορν Μποργκ, θα παίξουν οι Νόβακ Τζόκοβιτς, Ρότζερ Φέντερερ, Ντόμινικ Τιμ και Ματέο Μπερετίνι. Ο Όμιλος του Τσιτσιπά ονομάστηκε «Άντρε Αγκάσι».

Στο τουρνουά των Τελικών στην Ο2 Arena λαμβάνουν μέρος οι κορυφαίοι 8 τενίστες της σεζόν. O Tζόκοβιτς το έχει κερδίσει πέντε φορές και ο Φέντερερ έξι. Ο Τσιτσιπάς, που θα πραγματοποιήσει την παρθενική του εμφάνιση στα ΑΤΡ Finals, βρίσκεται σήμερα στο νούμερο 6 της παγκόσμιας κατάταξης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter