Τένις: Με θρίαμβο ξεκίνησε η Σάκκαρη

Τένις: Με θρίαμβο ξεκίνησε η Σάκκαρη

Με μία σπουδαία νίκη επί της φορμαρισμένης Αμερικανίδας Τζέσικα Πεγκούλα ξεκίνησε την πορεία της στους Τελικούς της WTA η Μαρία Σάκκαρη: 7-6 (6), 7-6 (4) στο Φορτ Ουόρθ του Τέξας, σε 2 ώρες και 11 λεπτά.

H Σάκκαρη μπορούσε να κλείσει νωρίτερα το πρώτο σετ, όπου «έσπασε» τρεις φορές το σέρβις της Αμερικανίδας, ενώ προηγήθηκε με 3-0 και 5-2 στο tiebreak. Στο δεύτερο σετ, η 27χρονη Ελληνίδα ξεκίνησε με προβάδισμα 3-0 και κράτησε την ψυχραιμία της όταν ισοφαρίστηκε, πριν τελειώσει τον αγώνα με νέο tiebreak.

Στον ίδιο Όμιλο έχουν κληρωθεί επίσης η Τυνήσια Ονς Ζαμπέρ και η Λευκορωσίδα Αρίνα Σαμπαλένκα. Οι δύο πρώτες της τελικής βαθμολογίας του Ομίλου θα προκριθούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ουσιαστικά, η Σάκκαρη χρειάζεται άλλη μία νίκη για να περάσει.

Στον άλλον Όμιλο θα μετάσχουν η Πολωνέζα Ίγκα Σβιότεκ (νο 1 στον Κόσμο), η Αμερικανίδα Κόκο Γκοφ, η Γαλλίδα Καρολίν Γκαρσιά και η Ρωσίδα Ντάρια Καζάτκινα.

H Μαρία Σάκκαρη παραμένει στο νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ η Πεγκούλα βρίσκεται στο 3 και είχε νικήσει πρόσφατα την Ελληνίδα στον τελικό του Όπεν της Γουαδαλαχάρα. Τον σημερινό αγώνα παρακολούθησε και ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη, και «αμόρε» της Σάκκαρη, Κωνσταντίνος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter