Τένις: Ο Μεντβέντεφ απέναντι στον Τσιτσιπά

Τένις: Ο Μεντβέντεφ απέναντι στον Τσιτσιπά

Με ανατροπή επικών διαστάσεων κατόρθωσε ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ να νικήσει τον 21χρονο Καναδό Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ για να δώσει ραντεβού με τον Στέφανο Τσιτσιπά στον ημιτελικό του Αυστραλιανού Όπεν την Παρασκευή: 6-7, 3-6, 7-6, 7-5, 6-4.

Ο συναρπαστικός αγώνας κράτησε 4 ώρες και 32 λεπτά στη Μελβούρνη. O 26χρονος Ρώσος είναι το νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης και 1 του ταμπλό μετά την απέλαση του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Μεντβέντεφ στον ημιτελικό του περυσινού Αυστραλιανού Όπεν, ενώ είχε νικήσει στον προημιτελικό τον Ράφα Ναδάλ με ανατροπή από 0-2.

Ο Ναδάλ των 20 νικηφόρων Γκραν Σλαμ θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Ματέο Μπερετίνι στον πρώτο ημιτελικό.

Ο 21χρονος Οζέρ-Αλιασίμ (νούμερο 9 στον Κόσμο) υστέρησε στο tiebreak του τρίτου σετ, ενώ σπατάλησε ένα match point στο 5-4 του τέταρτου σετ. Επίσης, έχασε αρκετές ευκαιρίες να «σπάσει» το σέρβις του Ρώσου στο καθοριστικό πέμπτο σετ.

Στο μεταξύ, οι Ελληνοαυστραλοί Νικ Κύργιος και Θανάσης Κοκκινάκης έφτασαν στα ημιτελικά στο διπλό ανδρών, με εκπληκτική πορεία, μέσα σε αποθέωση …ποδοσφαιρικού τύπου από τους Έλληνες ομογενείς στις εξέδρες.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter