Tένις: Ο Τσιτσιπάς υποκλίθηκε στον Τζόκοβιτς Video)

Tένις: Ο Τσιτσιπάς υποκλίθηκε στον Τζόκοβιτς Video)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραήταν σκληρό καρύδι για τα δόντια του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος ηττήθηκε στον τελικό του Ντουμπάι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Πέρυσι τον είχε νικήσει ο Ρότζερ Φέντερερ.

Ο σημερινός τελικός ολοκληρώθηκε σε 1 ώεα και 18 λεπτά, με σκορ 3-6, 4-6, υπέρ του κορυφαίου τενίστα της παγκόσμιας κατάταξης. Στην εξέδρα υπήρχαν και αρκετοί Έλληνες που χειροκρότησαν τον Στέφανο, παρά τη μέτρια απόδοσή του.

O Tσιτσιπάς δέχθηκε «μπρέικ» στο 3-4 του πρώτου σετ και το έχασε σε 40 λεπτά. O 32χρονος «Νόλε» έσπασε ξανά το σερβίς του νεαρού Έλληνα στο 4-4 του δεύτερου σετ και έφτασε χωρίς άγχος στη νίκη. “Πάντως ο Στέφανος είναι παγκόσμια κλάση και θα πετύχει σπουδαία πράγματα στο μέλλον”, είπε ο νικητής για τον ηττημένο.

Ο Τζόκοβιτς κέρδισε για 5 φορά το τουρνουά ΑΤΡ 500 στο Ντουμπάι και μετράει 79 νίκες σε 113 τελικούς καριέρας. Ο 21χρονος Τσιτσιπάς (νούμερο 6 στον Κόσμο) παραμένει στους 5 τίτλους, με αυτόν που κατέκτησε την περασμένη εβδομάδα στη Μασσαλία.

Ο Σέρβος παραμένει αήττητος μέσα στο 2020, αφού η σημερινή νίκη του ήταν η 18η σε ισάριθμους αγώνες. Ωστόσο στον χθεσινό ημιτελικό χρειάστηκε να «σβήσει» 3 match point για να αποφύγει την ήττα από τον Γάλλο Μονφίς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter