Τένις: Ο Τζόκοβιτς «ισοπέδωσε» τον Μεντβέντεφ

Τένις: Ο Τζόκοβιτς «ισοπέδωσε» τον Μεντβέντεφ

O Nόβακ Τζόκοβιτς απομυθοποίησε τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, δύο μέρες μετά τον θρίαμβο του Ρώσου επί του Στέφανου Τσιτσιπά: 7-5, 6-2, 6-2. Ο τελικός του Αυστραλιανού Όπεν 2021 ολοκληρώθηκε σε λιγότερο από δύο ώρες.

Ο 33χρονος Σέρβος, νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, κέρδισε το περίφημο τουρνουά για 9η φορά στην καριέρα του και παραμένει αήττητος στους 18 ημιτελικούς και τελικούς που έχει παίξει στη Μελβούρνη. Πλέον μετράει 18 τίτλους Γκραν Σλαμ και χρειάζεται άλλους 2 για να ισοφαρίσει το ρεκόρ που μοιράζονται οι Ρότζερ Φέντερερ, Ράφα Ναδάλ.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο τουρνουά, σαν τρενάκι του λούνα παρκ», είπε ο Τζόκοβιτς, πριν ευχαριστήσει τον φυσιοθεραπευτή που τον βοήθησε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του την περασμένη εβδομάδα. «Η ερωτική σχέση μου με αυτό το γήπεδο συνεχίζεται!»

Ο 25χρονος Μετβέντεφ, νούμερο 4 στον Κόσμο μπροστά από τον Τσιτσιπά, δεν έχει κερδίσει ποτέ τουρνουά επιπέδου Γκραν Σλαμ. «Θα έρθει η ώρα σου», τον καθησύχασε ο Τζόκοβιτς. Πριν τον σημερινό τελικό, μετρούσε 20 συνεχόμενες νίκες το τελευταίο δίμηνο, όταν κατέκτησε και τον τίτλο των ΑΤΡ Finals στο Λονδίνο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter