Τένις: Ο Ζβέρεφ επιτέθηκε σε διαιτητή (Video)

Τένις: Ο Ζβέρεφ επιτέθηκε σε διαιτητή (Video)

Aποκλείστηκε από το τουρνουά του Ακαπούλκο ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, μετά τη βάναυσα αντιαθλητική συμπεριφορά του ενάντια στον διαιτητή του αγώνα στο διπλό, όπου ο Γερμανός τενίστας αποχώρησε ηττημένος.

Ο οργισμένος Ζβέρεφ διαμαρτυρήθηκε έντονα και χτύπησε με τη ρακέτα του τρεις φορές την καρέκλα του διαιτητή, ο οποίος τράβηξε το πόδι του για να αποφύγει τραυματισμό. Στη συνέχεια, ο Ζβέρεφ συνέχισε να βρίζει.

 

«Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ αποχωρεί από τη συνέχεια του τουρνουά, ως αποτέλεσμα της αντιαθλητικής συμπεριφοράς του», ανακοίνωσε η ΑΤP. Ο ίδιος ο Ζβέρεφ δεν έκανε δηλώσεις.

Ο 24χρονος τενίστας κινδυνεύει πλέον με βαριά «καμπάνα». Σε προηγούμενη περίπτωση, το 2019, ο Ελληνοαυστραλός Νικ Κύργιος τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 16 εβδομάδων, αλλά και πρόστιμο 113.000 δολαρίων.

Πρόσφατα, ο Ζβέρεφ κατηγορήθηκε από την πρώην σύντροφό του για σωματική και λεκτική κακοποίηση στη διάρκεια της μεταξύ τους σχέσης. Η καταγγελία ερευνάται από την ΑΤΡ, ενώ ο ίδιος έχει μηνύσει την κοπέλα για δυσφήμιση.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο βρίσκεται στο νούμερο 3 της παγκόσμιας κατάταξης, πίσω από τους Νόβακ Τζόκοβιτς, Ντανιίλ Μεντβέντεφ και πάνω από τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος συνεχίζει στο ίδιο τουρνουά, μετά τη νίκη του επί του Σέρβου Τζέρε (7-6, 7-6).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter