Τένις: Πάει για τίτλο ο Τσιτσιπάς στη Μασσαλία

Τένις: Πάει για τίτλο ο Τσιτσιπάς στη Μασσαλία

Eνα β;hμα από τον πρώτο τίτλο του για τη σεζόν του 2019 βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο πολυτάλαντος Έλληνας τενίστας εμφανίστηκε ισοπεδωτικός απέναντι στον σπουδαίο Βέλγο Νταβίντ Γκοφέν και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά ΑΤΡ 250 της Μασσαλίας χωρίς να χάσει σετ: 7-6, 6-2, σε 1 ώρα και 9 λεπτά.

Στην καθιερωμένη επινίκια συνέντευξη από το τερέν του γηπέδου ομολόγησε ότι του αρέσει ιδιαίτερα η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι Γάλλοι φίλαθλοι με την ορχήστρα των πνευστών, ενώ ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή για τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος αγωνιζόταν στην τοπική Μαρσέιγ. “Ξέρω ότι είναι πολύ δημοφιλής, αλλά αμφιβάλλω αν με έχει ακουστά”, απάντησε γελώντας. “Ελπίζω να φωνάζουν οι φίλαθλοι το δικό μου όνομα όταν αγωνίζεται αυτός”!

Ο τελικός, με τον άγνωστο αλλά φορμαρισμένο Ιγκόρ Κουκούσκιν από το Καζαχστάν, νούμερο 50 της κατάταξης της ΑΤΡ και 3 ετών, θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής. Θα είναι ο 4ος της καριέρας του Τσιτσιπά, ο οποίος κέρδισε πριν από μερικούς μήνες το τουρνουά της Στοκχόλμης, αλλά και τους τελικούς της NextGen (Επόμενη Γενιά) στο Μιλάνο.

Ο Τσιτσιπάς θα βρεθεί τη Δευτέρα στο νούμερο 11 της παγκόσμιας κατάταξης και ελπίζει ότι σύντομα θα σπάσει το φράγμα του Τop-10 για πρώτη φορά στην καριέρα του. Την επόμενη εβδομάδα θα αγωνιστεί στο τουρνουά του Ντουμπάι, όπου μπορεί να συναντηθεί ξανά με τον περίφημο Ρότζερ Φέντερερ, τον οποίο είχε κατανικήσει τον Ιανουάριο στα πλαίσια του Αυστραλιανού Όπεν. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter