Τένις: Περίπατος Τσιτσιπά με Ζβέρεφ

Τένις: Περίπατος Τσιτσιπά με Ζβέρεφ

Tην πρώτη μεγάλη νίκη του για το νέο έτος πέτυχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος αποθεώθηκε από μερικές δεκάδες Έλληνες ομογενείς στο Μπρισμπέιν. Ο 21χρονος τενίστας χρειάστηκε μόλις 75 λεπτά για να νικήσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο πλαίσιο του νεοσύστατου ΑΤΡ Cup: 6-1, 6-4 στην «Αρένα Πατ Ράφτερ».

Ωστόσο, η ελληνική ομάδα ηττήθηκε από την αντίστοιχη της Γερμανίας με 2-1, αφού οι πρωταθλητές του Ρολάν Γκαρός Κράβιτς και Μίες νίκησαν τους Τσιτσιπά και Μιχάλη Περβολαράκη με 3-6, 6-3, 17-15 μετά από θρίλερ γεμάτο ανατροπές. Νωρίτερα, ο Περβολαράκης, νούμερο 487 του κόσμου, ηττήθηκε 1-6, 4-6 από τον Λέναρντ Στρουφ.

Ο Ζβέρεφ βρίσκεται στο νούμερο 7 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες απέναντι στον Τσιτσιπά. Στο ξεκίνημα της διοργάνωσης, ελληνική ομάδα ηττήθηκε από τον Καναδά με 3-0, με τον Ντένις Σαποβάλοφ να κερδίζει το «ντέρμπι» με τον Τσιτσιπά στα τάι-μπρέικ: 7-6 (6), 7-6 (4).

Το Αυστραλιανό Όπεν, που είναι ο πρώτος σημαντικός στόχος της χρονιάς για τον Έλληνα πρωταθλητή (νο 6 στον Κόσμο) θα διεξαχθεί στη Μελβούρνη στις 20 Ιανουαρίου. Μάλιστα ο Νόβακ Τζόκοβιτς πρότεινε την αναβολή του, εάν δεν καθαρίσει η ατμόσφαιρα που είναι γεμάτη καπνό από τις τρομερές πυρκαγιές.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter