Τένις: Προελαύνει η Σάκκαρη στην Καλιφόρνια

Τένις: Προελαύνει η Σάκκαρη στην Καλιφόρνια

Ασταμάτητη η Μαρία Σάκκαρη στην πρωινή συννεφιά της Καλιφόρνια, νίκησε την Τσέχα Καρολίνα Πλίσκοβα με 6-4, 5-7, 6-3 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του περίφημου Όπεν του Ίντιαν Ουέλς κατηγορίας WTA 1000. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε σε 2 ώρες και 42 λεπτά.

H Σάκκαρη βρέθηκε σε μειονεκτική θέση στο ξεκίνημα του τρίτου σετ, αλλά αντεπιτέθηκε κερδίζοντας πέντε απανωτά γκέιμ και τελείωσε τον αγώνα χωρίς ιδιαίτερο άγχος. «Είχα χάσει από την Πλίσκοβα πρόσφατα στο Ντουμπάι, αλλά σήμερα ανέβασα την απόδοσή μου», είπε.

Στον επόμενο γύρο, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει αύριο την Αμερικανίδα Τζέσικα Πεγκούλα, νούμερο 3 στον Κόσμο, ή την Τσέχα Πέτρα Κβίτοβα. Η Πλίσκοβα ήταν το νούμερο 17 στο ταμπλό του τουρνουά, ενώ η 27χρονη Ελληνίδα παραμένει στο 7 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Σάκκαρη -που πέρυσι είχε φτάσει ως τον τελικό του ίδιου Όπεν πριν ηττηθεί από την κορυφαία τενίστρια του Κόσμου, Πολωνή Ίγκα Σβιόντεκ- είχε αποκλείσει στους προηγούμενους γύρους την Αμερικανίδα Σέλμπι Ρότζερς και την Ουκρανή Ανχελίνα Καλίνινα με 2-1 σετ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter