Τένις: Πρώτη και καλύτερη πέρασε η Σάκκαρη

Τένις: Πρώτη και καλύτερη πέρασε η Σάκκαρη

Χωρίς την παραμικρή απώλεια προκρίθηκε στα ημιτελικά των Τελικών της WTA η Μαρία Σάκκαρη. Η εξαιρετικά φορμαρισμένη Ελληνίδα τενίστρια νίκησε μετά από καταπληκτική εμφάνιση την Τυνήσια Ονς Ζαμπέρ, νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης, με 6-2, 6-3. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε σε 1 ώρα και 8 λεπτά.

Το τελευταίο εμπόδιο πριν τον τελικό θα είναι η νικήτρια του αποψινού αγώνα ανάμεσα στη Γαλλίδα Καρολίν Γκαρσιά και τη Ρωσίδα Ντάρια Καζάτκινα, που αγωνίζεται ως ουδέτερη. Η 27χρονη Σάκκαρη, νούμερο 5 στον Κόσμο, δεν έχασε ούτε ένα σετ στους τρεις αγώνες της στον Όμιλο. Η νίκη επί της Ζαμπέρ ήταν η 40ή της μέσα στο έτος 2022. “Ήταν καιρός να ξαναβρώ τον καλό εαυτό μου”, ομολόγησε η Μαρία από το μικρόφωνο του γηπέδου.

Στον άλλον ημιτελικό, θα αναμετρηθούν η κορυφαία της παγκόσμιας κατάταξης Πολωνέζα Ίγκα Σβιόντεκ και η Λευκορωσίδα Αρίνα Σαμπαλένκα, που τερμάτισε δεύτερη στον Όμιλο της Σάκκαρη. Η Ονς Ζαμπέρ (που χρειαζόταν νικη με 2-0 σετ για να προκριθεί) και οι Αμερικανίδες Κόκο Γκοφ και Τζέσικα Πεγκούλα αποκλείστηκαν.

Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν αύριο Κυριακή, ενώ ο τελικός έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Τρίτης, στο Φορτ Γουόρθ του Τέξας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter