Τένις: Σοβαρός ο τραυματισμός του Τσιτσιπά

Τένις: Σοβαρός ο τραυματισμός του Τσιτσιπά

Θλάση που δημιουργεί αμφιβολίες για τη συμμετοχή του στους τελικούς της ΑΤΡ στο Λονδίνο υπέστη ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη διάρκεια του δραματικού ημιτελικού του «Ρολάν Γκαρός» με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Παρίσι, o 22χρονος τενίστας υπέστη αρκετά σοβαρή θλάση ψηλά στο δεξί πόδι, οπότε θα χάσει τουλάχιστον 10-15 μέρες δράσης. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ακυρωθεί η συμμετοχή του στο προσεχές Όπεν της Βιέννης, ενώ είναι αμφίβολος και για το τουρνουά ΑΤΡ 1000 του Παρισιού στις 2-8 Νοεμβρίου.

Οι τελικοί της ΑΤΡ, όπου ο Τσιτσιπάς καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο που κέρδισε πέρυσι, θα διεξαχθούν μεταξύ 15-22 Νοεμβρίου στην Ο2 Arena.

Ο Τσιτσιπάς τραυματίστηκε από το Αμερικανικό Όπεν, αλλά έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε χτυπημένος στο Παρίσι, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η κατάστασή του και να χρειαστεί μαγνητική τομογραφία.

Το πρόβλημά που αντιμετώπιζε ήταν οφθαλμοφανές του χθεσινού ημιτελικού, άσχετα αν επί 4 ώρες διέλαθε της προσοχής του απεσταλμένου της ΕΡΤ. Ο Τσιτσιπάς ισοφάρισε σε 2-2 απειλώντας να ανατρέψει το αρχικό 0-2 του Σέρβου, αλλά έπαιξε κουτσαίνοντας στο πέμπτο σετ και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την αντεπίθεσή του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter