Τένις: Στα ημιτελικά της Οστράβα η Σάκκαρη

Τένις: Στα ημιτελικά της Οστράβα η Σάκκαρη

Θριαμβευτική πρόκριση στα ημιτελικά του Όπεν της Οστράβα πέτυχε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια βρέθηκε σε δύσκολη θέση απέναντι ΄στην Τυνήσια Ονς Ζαμπέρ, αλλά αντεπιτέθηκε μετά τα μέσα του δεύτερου σετ και κυριάρχησε στο τέλος: 3-6, 6-3, 6-1. Ο αγώνας διήρκεσε 1 ώρα και 40 λεπτά.

«Είναι το τελευταίο τουρνουά της χρονιάς και ελπίζω να μείνω εδώ μέχρι την Κυριακή», δήλωσε μετά τη νίκη η Σάκκαρη, η οποία βρίσκεται στο νούμερο 23 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά θα φτάσει στο υψηλότερο σημείο της καριέρας της, εάν κατακτήσει το τουρνουά. Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει αύριο τη Λευκορωσίδα Βικτόρια Αζαρένκα (14) ή τη Βελγίδα Eλίζ Μέρτενς (21).

Απέναντι στην αξιόλογη Ζαμπέρ (νούμερο 32 στον Κόσμο), η Σάκκαρη βρέθηκε να χάνει με 1-3 στο δεύτερο σετ, αλλά κέρδισε εννέα διαδοχικά γκέιμ και έφτασε χωρίς άγχος στη νίκη.

Αντίπαλος της Σάκκαρη στον σαββατιάτικο ημιτελικό θα είναι η Λευκορωσίδα Βικτόρια Αζαρένκα, που νίκησε εύκολα τη Βελγίδα Ελίζ Μέρτενς με 6-4, 6-1. Οι δύο κοπέλες δεν έχουν αναμετρηθεί ποτέ στο παρελθόν. Πρώην νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης και νυν 14, η Αζαρένκα έφτασε φέτος ως τον τελικό του U.S. Open.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter