Τένις: Στην τετράδα ο Τσιτσιπάς στη Βαρκελώνη

Τένις: Στην τετράδα ο Τσιτσιπάς στη Βαρκελώνη

Δύο βήματα μακριά από την κατάκτηση του Όπεν της Βαρκελώνης βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την πολύ δύσκολη νίκη του επί του Αργεντινού Φακούντο Ντίας Ακόστα στον προημιτελικό: 4-6, 6-3, 7-6 (8).

O Τσιτσιπάς βρέθηκε να χάνει με 2-5 στο tiebreak του τρίτου σετ, αλλά άντεξε και το κέρδισε με 10-8. Ο 23χρονος Αργεντινός (νο 46 στον Κόσμο), που σπατάλησε δύο ευκαιρίες για να σφραγίσει το ματς, δεν έχει νικήσει ποτέ αντίπαλο από το Top-10.

Στον σαββατιάτικο ημιτελικό, ο φορμαρισμένος Τσιτσιπάς –που μετράει 9 συνεχόμενες νίκες στο χώμα και ελπίζει να αναρριχηθεί στο νούμερο 6 της παγκόσμιας κατάταξης- θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Αρτούρ Φις ή τον Σέρβο Ντούσαν Λάγιοβιτς.

Ο Νορβηγός Κάσπερ Ρούουντ, ηττημένος φιναλίστ στον τελικό του Μάστερς του Μόντε Κάρλο απέναντι στον Έλληνα πρωταθλητή την περασμένη Κυριακή, θα αντιμετωπίσει στον άλλον ημιτελικό της Βαρκελώνης τον Αργεντινό Τόμας Ετσεβερί.

Το τουρνουά της Βαρκελώνης, όπου ο Τσιτσιπάς έχει παίξει δύο τελικούς (τον τελευταίο πέρυσι) χωρίς ωστόσο να το κατακτήσει, είναι κατηγορίας ΑΤΡ 500.

Διαβάστε επίσης: Τένις: Ξανά «πρίγκιπας» ο Τσιτσιπάς στο Μονακό!

Στα ημιτελικά του Masters ο Τσιτσιπάς

Τένις: Συνεχίζει το σερί του ο Τσιτσιπάς

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter