Τένις: Τουρνουά… αντίστασης στην «αυλή» του Τσιτσιπά

Τένις: Τουρνουά… αντίστασης στην «αυλή» του Τσιτσιπά

Με ένα τουρνουά κεκλεισμένων των θυρών στην «αυλή» του Στέφανου Τσιτσιπά θα προσπαθήσει ο κόσμος του τένις να αντισταθεί στην καραντίνα.

Ο εμπνευστής της διοργάνωσης, που θα γίνει στην Κυανή Ακτή, είναι ο πασιγνωστος προπονητής Πατρίκ Μουράτογλου, υπό την αιγίδα του οποίου γυμνάζεται ο Έλληνας τενίστας τα τελευταία δύο χρόνια.

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα των αθλητών που θα συμμετάσχουν, αλλά η συμμετοχή του Τσιτσιπά θα πρέπει να θεωρείται πολύ πιθανή, αφού ανήκει στο team του Μουράτογλου.

Σύμφωνα με τον Ελληνογάλλο προπονητή, το τουρνουά θα διαρκέσει πέντε Σαββατοκύριακα και θα ξεκινήσει στις 16 – 17 Μαΐου. Ήδη ανακοινώθηκε ότι στον εναρκτήριο αγώνα ο βέλγος Νταβίντ Γκοφέν, νούμερο 10 στον κόσμο, θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό Αλεξέι Ποπίριν.

Εξυπακούεται ότι θα λυθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ενώ οι αγώνες θα καλύπτονται τηλεοπτικά.

Το πρωτότυπο τουρνουά ακούει στο όνομα Ultimate Tennis Showdown (UTS) και θα διεξαχθεί μέσα στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας του Μουράτογλου.

Θα αθλοθετηθεί γενναιόδωρο έπαθλο, ενώ σύμφωνα με τους διοργανωτές οι παίκτες θα φοράνε μικρόφωνα και θα ενθαρρύνονται να εκφράζουν πιο ζωηρά τα συναισθήματά τους χωρίς τον κίνδυνο ποινών.

Μεταξύ των άλλων αθλητών που κοουτσάρει ο Πατρίκ Μουράτογλου είναι και η περίφημη Σερένα Γουίλιαμς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter