Τένις: «Ξόρκισε» τους δαίμονες ο Τσιτσιπάς, νίκησε τον Μεντβέντεφ

Τένις: «Ξόρκισε» τους δαίμονες ο Τσιτσιπάς, νίκησε τον Μεντβέντεφ

Mία από τις σημαντικότερες νίκες της καριέρας του πέτυχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στην πρεμιέρα του για τα ΑΤΡ Finals στο Λονδίνου.

Ο Έλληνας τενίστας νίκησε τον Ρώσο, Ντανίλ Μεντβέντεφ με 7-6 (7-5), 6-4 σε 1 ώρα και 42 λεπτά και ουσιαστικά χρειάζεται άλλη μία νίκη για να προκριθεί στα ημιτελικά. Στον ίδιο Όμιλο βρίσκονται ο Ισπανός Ράφα Ναδάλ και ο Γερμανός Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο Μεντβέντεφ ήταν ο «κακός δαίμονας» του Τσιτσιπά, αφού τον είχε νικήσει 5 φορές σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Στα δύο σετ του σημερινού αγώνα, δεν βρήκε ούτε μία ευκαιρία για να «σπάσει» το σερβίς του Στέφανου.

«Αυτή η νίκη ξεκλειδώνει το μυαλό μου», δήλωσε περιχαρής ο 21χρονος πρωταθλητής μας, πριν αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο της Ο2 Arena. «Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις κάποιον από τον οποίο έχεις χάσει πέντε φορές».

Ο Τσιτσιπάς βρίσκεται στο νούμερο 6 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ ο Μεντβέντεφ στο 4, ο Ζβέρεφ στο 7 και ο Ναδάλ, που πάντως προέρχεται από τραυματισμό, στο 1.

Στον άλλον Όμιλο του τουρνουά των 8 κορυφαίων της χρονιάς και των 9 εκατομμυρίων δολαρίων, μετέχουν ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Ντόμινικ Τιμ, ο Ρότζερ Φέντερερ και ο Ματέο Μπερετίνι. Οι δύο πρώτοι ξεκίνησαν χθες με νίκες και απέκτησαν προβάδισμα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter