Τεντόγλου: Η Πολιτεία είναι εναντίον μας, μάθαμε να μη τους υπολογίζουμε

Τεντόγλου: Η Πολιτεία είναι εναντίον μας, μάθαμε να μη τους υπολογίζουμε

Ξεσπάθωσε ενάντια στην Πολιτεία ο Μίλτος Τεντόγλου, για την αδιαφορία με την οποία αντιμετωπίζει τους αθλητές. 

Ο νεαρός πρωταθλητής του άλματος εις μήκος επέστρεψε από την Πολωνία με το χρυσό ευρωπαϊκό μετάλλιο στο στήθος και δεν μάσησε τα λόγια του. «Αυτή τη στιγμή, η Ελλάδα δεν λειτουργεί», κατέληξε.

Το «κατηγορώ» του Τεντόγλου ενάντια στην Πολιτεία, σήμερα στο αεροδρόμιο της Αθήνας:

«Όλα για μας φέτος ήταν πολύ δύσκολα. Όλα και όλοι ήταν εναντίον μας. Η πολιτεία ήταν εναντίον μας, τα στάδια, όλοι ανεξαιρέτως ήταν απέναντί μας. Ακόμα και τώρα δεν έχουμε κανέναν δίπλα μας κι έτσι έχουμε συνηθίζει γι’ αυτό κι εγώ έχω μάθει να μην τους υπολογίζω. Μόνοι μας είμαστε και κάνουμε ότι μπορούμε, μόνο έτσι μπορείς να πας μπροστά την δεδομένη στιγμή, γιατί λυπάμαι που το λέω αλλά αυτή τη στιγμή η Ελλάδα δεν λειτουργεί».

Σχετικά με τον αγώνα του στο Τορούν και με την πρόκληση του Τόκιο, ο Τεντόγλου είπε τα εξής:

«Κάθε μετάλλιο είναι σπουδαίο, μοναδικό, μοναδικός αγώνας κι εμπειρία. Κάθε μετάλλιο που παίρνω θέλω να λέω στον εαυτό μου πως δεν σημαίνει τίποτε και με την ίδια θέληση να πάω για το επόμενο. Τα όρια μου θεωρώ πως είναι αρκετά ψηλά και πως ακόμα δεν τα έχω φτάσει, δεν τα έχω καν πλησιάσει. Ελπίζω να είμαι υγιής κι αυτό να το αποδείξω και να φέρω όσα μπορώ. Επόμενος μου στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες και θέλω να είμαι εκεί όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται. Εκεί είναι όπως κανένας άλλος αγώνας, εκεί πρέπει να είσαι πραγματικά πολύ προετοιμασμένος».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter